Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝΜοιάζει σαν...τελικός!

Μοιάζει σαν…τελικός!

Η αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη, έχει πάρει ακόμα πιο σημαντικό χαρακτήρα μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο του επικείμενου αντιπάλου. Ο Απόλλων, που επίσης έχασε το τρένο στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, θέλει και θα επιδιώξει με μανία τη νίκη ώστε να προσπεράσει τον συμπολίτη και να διατηρηθεί σε τροχιά ευρωπαϊκού εισιτηρίου, μέσω του πρωταθλήματος.

Υπάρχουν λίγες πιθανότητες να είναι διαθέσιμος ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος αισθάνθηκε σφίξιμο στη γάμπα. Από τη χθεσινή επίσημη ενημέρωση, ξεχώρισε το καλό νέο που αφορά τον Ίσρα Κολ, ο οποίος ίσως βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση της Δευτέρας. «Στα ευχάριστα είναι η βελτίωση της εικόνας της κάκωσης του τένοντα του τετρακεφάλου του Κολ, η κατάσταση του οποίου επαναξιολογείται καθημερινά και σταδιακά εισέρχεται σε φάση ενεργοποίησης», σημειώνεται. Πρόβλημα στο πέλμα έχει ο Χάμπος Κυριάκου και παραμένει στο απουσιολόγιο.

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, θα πάει με διαφορετικά πρόσωπα στην αμυντική γραμμή, κάτι που τον κρατά στην «τσίτα». Δεξιά θα κρατήσει τον Φιλιώτη που πήγε αρκετά καλά στο διάστημα που αγωνίστηκε με την Ανόρθωση και στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι Πεϊμπέρνς, Βούκασιν που ελάχιστα αγωνίστηκαν μαζί στη φετινή σεζόν.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης