Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΝα ρολάρει όπως στο δεύτερο ημίχρονο

Να ρολάρει όπως στο δεύτερο ημίχρονο

Είναι γεγονός πως ο Απόλλωνας του δευτέρου ημιχρόνου δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου. Μάλιστα αν ο Σαγκάλ, ήταν πιο προσεκτικός στο τέλος, οι κυανόλευκοι θα έφευγαν και με τους τρεις βαθμούς, από το ΓΣΠ…

Ο Βλάτσαν Μιλόγεβιτς είδε τα συν και τα πλην της ομάδας του και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για την συνέχεια. Ναι μεν η ομάδα του είναι αήττητη, με τρεις ισοπαλίες και μια νίκη, αλλά για να πάρει τα πάνω της, χρειάζονται να έλθουν άμεσα νίκες.

Το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΛ, την Κυριακή, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, να κερδίσουν οι κυανόλευκοι, για να ανέβουν βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Ήδη, ο Σέρβος τεχνικός, έχει στο μυαλό του, κάποιιες αλλαγές που θα βοηθήσουν την ομάδα του να παρουσιαστεί δεμένη και ουσιαστική. Ζυγίζοντας την απόδοση του πρώτου, με αυτή του δευτέρου ημιχρόνου, σαφώς αυτή της επανάληψης, ήταν καλύτερη και καμιά σχέση δεν είχε με όσα παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στις αδυναμίες της ομάδας του, στο τέλος του αγώνα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είχαμε πολλά θέματα που πρέπει να διορθώσουμε και θα τα διορθώσουμε. Φέτος η ομάδα είναι καινούργια και θέλει υπομονή. Στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετρούν. Να σηκώσουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε, γιατί θα είναι δύσκολη χρονιά. Δεν με έχουν μάθει ακόμη οι παίκτες μου. Είναι καλοί οι ποδοσφαιριστές και καλοί άνθρωποι, πρέπει να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να πετύχουμε. Το σημερινό παιχνίδι ήταν κυρίως να καταλάβουμε τι σημαίνει να παίζεις τέτοιου είδους παιχνίδια. Το πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από πέρσι. Ότι και να γίνει, οι φίλαθλοι θέλουν να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης