Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝ«Ο Ρομπέρζ, είναι η επόμενη προτεραιότητα…»

«Ο Ρομπέρζ, είναι η επόμενη προτεραιότητα…»

Ο Φάνος Κιννής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Super Sport FM 104.0 με τον Χρίστο Παπακώστα, μιλώντας για τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα σε όλα τα επίπεδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τη δουλειά που γίνεται στη διοίκηση για το καλύτερο του Απόλλωνα: «Ακριβώς, δουλεύουμε όλοι μαζί για τις καλύτερες μέρες του Απόλλωνα. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο βοηθάει για να πρωταγωνιστεί κάθε σεζόν η ομάδα μας. Όταν προσπαθείς κάθε χρόνο να έχεις υψηλούς στόχους, θα κάνεις και κάποια λάθη και γεγονός είναι πως κάτι δεν πήγε σωστά τη φετινή σεζόν. Είμαστε εκεί για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάμε καλύτερα τους επόμενους μήνες, άλλωστε λάθη δεν κάνουν μόνο εκείνοι που δεν εργάζονται».

Για τα λάθη και την άφιξη του Αντόνε: «Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής στην ανάκαμψη του Απόλλωνα τους τελευταίους μήνες. Είχαμε κακό δίμηνο και με την έλευση του προπονητή άλλαξαν όλα».

Για το υλικό της ομάδας: «Υπάρχει υλικό στο Κολόσσι, το γνωρίζαμε εξ αρχής αυτό το δεδομένο ως ομάδα. Φέτος ίσως «γράψαμε» τον πιο υψηλό προϋπολογισμό την τελευταία δεκαετία. Στο ρόστερ υπάρχει ποιότητα, έγινε και σημαντική ενίσχυση τον Δεκέμβριο με παίκτες που δίνουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Μας βγήκαν οι μεταγραφές».

Για τα μεταγραφικά και τον Χουσαΐν: «Νομίζω πως αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο αποδεικνύουν ότι είναι καλοί ποδοσφαιριστές όσοι φορούν την φανέλα μας. Επίσης, η αξία του Χουσαΐν είναι «μεγάλη» και έτσι τον φέραμε στην ομάδα, εκτιμούμε τις δυνατότητες του και θέλαμε να ξεπεράσει τα θέματα του».

Για τις απαιτήσεις του Αντόνε μετά την ανανέωση συμβολαίου: «Θα αξιολογήσει τους συνεργάτες του και εάν χρειαστεί οποιαδήποτε ενίσχυση θα την δώσουμε. Έχουμε τρεις αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα και προς το παρών κοιτάμε αυτό».


Για την υπόθεση Παπαϊωάννου: «Δεν αποτελεί θέμα αυτής της στιγμής, προέχει το αγωνιστικό «κομμάτι». Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση».

Για την παραμονή ή αποδέσμευση παικτών: «Πριν τη Γενική Συνέλευση δεν συζητήσαμε με κανέναν από την ομάδα, μετά από την Γενική Συνέλευση μιλήσαμε με τον προπονητή μας και από την ερχόμενη εβδομάδα θα ασχοληθούμε με τα θέματα των παικτών».

Για το θέμα του Ρομπέρζ: «Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ είναι σπουδαίο κεφάλαιο για την ομάδα του Απόλλωνα, θα συναντηθούμε μαζί του. Ξεκάθαρο για εμάς ότι τον θέλουμε κοντά μας. Υπάρχει θέληση από την πλευρά μας να παραμείνει σε εμάς. Είμαι σίγουρος ότι μέσα από συζητήσεις θα βρεθεί η λύση και θα παραμείνει στο ρόστερ. Για να σκεφτείτε πόσο εκτιμάμε τον παίκτη, ο Βαλεντίν αποτελεί την επόμενη προτεραιότητα μετά τον προπονητή μας. Περιμένουμε την έκθεση του προπονητή για να δούμε και τα υπόλοιπα θέματα».

Για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Εδώ που έχουμε φτάσει γεγονός είναι πως είμαστε σε απόσταση βολής από τη τρίτη θέση. Ο αντίπαλος που έρχεται στο πρόγραμμα διανύει εξαιρετική πορεία, θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε την πρώτη μας νίκη κόντρα σε ολοκληρωμένη ομάδα και ευελπιστώ να τα καταφέρουμε».

Πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια; «Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό».

Για τα εισιτήρια: «Σεβαστή η απόφαση του Άρη για να μας προσφέρει το 10%. Θα έχουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, δεδομένο αυτό. Οι φίλαθλοι μας παρακολούθησαν πάρα πολλά παιχνίδια του Άρη, άρα θα βρίσκονται κοντά μας. Το μήνυμα πάντως είναι ένα, ας σεβαστούμε και τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, το παιχνίδι αυτό κρίνει την ιστορία τους. Οι οπαδοί μας, πρέπει να σεβαστούν τους οπαδούς του Άρη, σε όποια κερκίδα και αν παρακολουθήσουν τη δοκιμασία».

Για τα χρέη του Απόλλωνα που βγήκαν από την ΚΟΠ: «Οι συγκεκριμένοι αριθμοί σε ξεγελάνε μερικές φορές, ειδικότερα εάν δεν είσαι λογιστής. Ένα μεγάλο μέρος αυτού του χρέους είναι δάνειο και όταν ολοκληρωθεί η αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου θα περάσει σε μετοχές. Μερικά χρήματα από το χρέος αφορούν έναν διακανονισμό με την Κυβέρνηση για μακροχρόνια εξόφληση. Πιο συγκεκριμένα, το χρέος του Απόλλωνα πέφτει κάτω από τρία εκατομμύρια και δεν πρέπει να μας ανησυχεί καθόλου. Οι αριθμοί που βγήκαν για όλες τις ομάδες φαίνονται ως υπέρογκα ποσά σε χρέη».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης