Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝΟι πιθανότητες με το μέρος του...

Οι πιθανότητες με το μέρος του…

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης περιμένει να δει την κατάσταση που θα είναι ο Πίττας, ο οποίος μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΛ την Τετάρτη αισθάνθηκε ενοχλήσεις και η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα του Απόλλωνα με την Ανόρθωση θα αποφασιστεί μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση.

Οι πιθανότητες να δώσει κανονικά το «πάρων» του ο Κύπριος επιθετικός στην αναμέτρηση της Κυριακής, είναι σαφώς περισσότερες από το να μείνει εκτός. Απ’ εκεί και πέρα, το κύριο μέλημα του Μακρίδη είναι να κάνει την ομάδα του πιο αποτελεσματική, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνει και δημιουργική.

Η παρουσία του Ζράντι στο αρχικό σχήμα στον αγώνα κυπέλλου δεν βγήκε στον Κύπριο προπονητή. Η παρουσία του Χέντι στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βρει ο Απόλλων επιθετικό που να μπορεί να στηριχτεί πάνω του. Την ίδια ώρα θα πρέπει να βρει και τον δρόμο προς τα δίχτυα, για να γίνει και ουσιαστική η παρουσία του.

Σημασία για τον Μακρίδη ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής, είναι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να σκοράρει η ομάδα του και σε αυτό τον τομέα δούλεψε πάρα πολύ στις προπονήσεις.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης