Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝΌλο το backstage των φετινών αποδυτηρίων του πρωταθλητή Απόλλωνα

Όλο το backstage των φετινών αποδυτηρίων του πρωταθλητή Απόλλωνα

Ο φετινός Απόλλωνας παρά τη μικρή καμπή που στοίχισε ψυχολογικά σε όλους, βρήκε τους πάντες σαν οικογένεια να φέρονται με σεβασμό, με στήριξη, με εμψύχωση και εκτίμηση του ενός στον άλλο. Αξίζει να φωταγωγήσουμε πως η διαδικτυακή εικόνα του Απόλλωνα ήταν στα πρότυπα μιας σύγχρονης, μεγάλης και ευρωπαϊκής ομάδας. Βίντεο και αναρτήσεις από αυθεντικές στιγμές, έδειχναν αφενός το κλίμα μιας ομάδας που το πίστευε και το στόχευε παρά τα εμπόδια, έδειχνε τα αντανακλαστικά στην εποχή και έδειχνε εκείνο που όλοι θέλουν να ξέρουν ότι συμβαίνει στα αποδυτήρια της ομάδας τους. Παίκτες και επιτελείο να κτίζουν σχέσεις ζωής, αλληλοθαυμασμού και αλληλοεκτίμησης.

Με μια ανάρτηση του ο πρωταθλητής Απόλλωνας ευχαρίστησε όλο το τεχνικό τιμ με σεβασμό

Το πόσο αγκάλιασε η ομάδα της Λεμεσού τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα, φαίνεται από τους διαδικτυακούς πανηγυρισμούς που έκαναν παλιοί παίκτες που ποτέ δεν σταμάτησαν να ρίχνουν βλέματα στην αγαπημένη παλιά τους ομάδα. Για του λόγου το αληθές, η ανάρτηση του Σκέμπρι.

Συγκινητικές οι εικόνες του παρασκηνίου των πάγκων λίγο πριν την επίσημη στέψη της ομάδας ως πρωταθλητές.

Μια ιστορική αναδρομή είναι πάντα νοσταλγική και ρομαντική, ειδικά αν η συνέχεια των πιο ιστορικών ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, βρίσκεται στο σημερινό ρόστερ και αυτή τη στιγμή ποζάρει με μια φωτογραφία ρέπλικα με τους πατεράδες τους. Πίττας και Σπόλιαριτς (ακούς τα ονόματα και νομίζεις ακούς μετάδοση των 1990κάτι 2000κάτι.

Όποιος είναι Λεμεσιανός φίλαθλος, ακόμα και αν ανήκει σε αντίπαλη ομάδα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζει τον πιο πιστό στρατιώτη του Απόλλωνα. Ο Χαμπής, ο εδώ και πολλές δεκαετίες φροντιστής του Απόλλωνα, απουσίαζε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος λόγω προβλημάτων υγείας. Ο Σωκράτης και η ομάδα του Απόλλωνα όμως, δεν μπορούσαν να μην εκτιμούν και να το δείξουν παίρνοντας τον Μωάμεθ στο βουνό, στον ακλόνητο βράχο των αποδυτηρίων. Ο Χαμπής δέχθηκε το τρόπαιο στο σπίτι του, μαζί με το δικό του μετάλιο…

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης