Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠλησιάζει η ανακοίνωση του εκλεκτού

Πλησιάζει η ανακοίνωση του εκλεκτού

Λογικό είναι στον Απόλλωνα να επιμένουν για ένα επιθετικό που θα κάνει την διαφορά και θα βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα. Από την στιγμή που το μεταγραφικό παράθυρο είναι ορθάνοικτο, θέλουν να το αξιοποιήσουν. Ακούστηκαν τα ονόματα των Ελ Αραμπί, Χασάν, Γκρέι και Φαν Βέερτ. Ο χρόνος πιέζει πάντως, καθώς απομένουν μόνο λίγα εικοσιτετράωρα, για τις τελευταίες κινήσεις ενίσχυσης.

Από την στιγμή που αποχώρησε ο Πίττας και ο Ντιγκινί είναι εκτός πλάνων, οι κυανόλευκοι είναι στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα προσθέσει προσωπικότητα στην ομάδα του Βλάταν Μιλόγεβιτς. Ο εκλεκτός δεν θα πρέπει να είναι μόνο επιθετικός κορυφής, αλλά να κάνει και άλλες δουλειές, όπως απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Είναι αλήθεια πως στα τρία παιχνίδια που έδωσε ο Απόλλωνας, φανέρωσε αδυναμίες, ειδικά στην επίθεση και εκεί εστιάζεται πιο πολύ η προσοχή, όμως είναι σίγουρο, πως θα χρειαστεί να βελτιωθούν οι κυανόλευκοι και στις γραμμές τους. Ο νέος προπονητής διέγνωσε πάντως τα κενά και πάνω σε αυτά που δουλεύει, έτσι ώστε να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού η ομάδα του, να γίνει πιο ελκυστική, αλλά ταυτόχρονα να παίρνει και την ουσία, που στην προκείμενη περίπτωση είναι οι βαθμοί.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και στο ΓΣΠ θα χρειαστούν πολλές δυνάμεις, σωστή τακτική, πονηριά και γκολ. Ο Απόλλωνας για να φτάσει στην επιτυχία θέλει να τα έχει όλα και μαζί την ποδοσφαιρική τύχη. Η διοίκηση είναι σε ευθυγράμμιση με τα θέλω του προπονητή, έτσι ώστε με κοινή γραμμή, η ομάδα τους να υλοποιήσει τους φετινούς της στόχους. Το ξεκάθαρο μήνυμα του πρόεδρου Νίκου Κίρζη, είναι πως θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να αποκτήσουν ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή.

Γιώργος Χρ. Γεωργίου

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης