Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠροσδοκεί σε ανέβασμα και της ψυχολογίας

Προσδοκεί σε ανέβασμα και της ψυχολογίας

Το παιχνίδι του Απόλλωνα με την Καρμιώτισσα, ήταν το πρώτο για τον Βλάταν Μιλόγεβιτς, στο οποίο ο μοναδικός στόχος που είχε, ήταν να αποχωρήσει από το γήπεδο νικητής και η ομάδα του, να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Από εκεί και πέρα όμως ο Σέρβος προπονητής, έχει τρία πράγματα στο μυαλό του, πρωτον να βάλει τις δικές του πινελιές στην ομάδα, δεύτερον, να εμψυχώσει και να ανεβάσει κάποιους ποδοσφαιριστές του, που έχουν περισσότερες δυνατότητες και τρίτον, να προχωράει με νίκες ο Απόλλωνας, έστω και χωρίς να ενυπωσιάζει, για να μην χάσει την επαφή με τους πρωτοπόρους.

Για παράδειγμα ποδοσφαιριστές όπως οι Σαγκάλ, Κρμέντσικ, Πέρετζ, Γιούρσεβιτς, Νταρίκουα, είναι μια υψηλής ποδοσφαιρικής κοπής και ο Μιλόγεβιτς, ποντάρει πολύ στο ανέβασμα και στην προσφορά τους. Ακόμη και αν δεν τους επέλεξε ο ίδιος, γνωρίζει την αξία τους και περιμένει πως θα βοηθήσουν στη συνέχεια. Ακόμη σε μια προσπάθεια να δεθεί με την ομάδα, είχε με όλους τους ποδοσφαιριστές του, προσωπική επαφή, με στόχο να τους ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Την ερχόμενη Κυριακη (20.30), οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, με τον Μιλόγεβιτς να τίθεται αντιμέτωπος την πρώην ομάδα του. Έχει μια ιδιομορφία ο αγώνας, όμως είναι επαγγελματίας και θα καταθέσει όλες τις γνώσεις του για να κερδίσει η ομάδα του.

Εξάλλου έχει βρεθεί και άλλές φορές αντίπαλος, με άλλες ομάδες, που ήταν προπονητής. Η εβδομαδα που διανύουμε είναι σημαντική, για τις αποφάσεις που θα πάρει, για την ενδεκάδα που θα επιλέξει, αλλά και με τον τρόπο, που θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ, που επίσης καίγεται για βαθμούς.

Γιώργος Χρ. Γεωργίου

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης