Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤου φτάνει που πήρε την ουσία.

Του φτάνει που πήρε την ουσία.

Τι σημασία έχει αν η νίκη ήλθε μετά από μπόλικη αγωνία. Αυτό που μετρά και έχει ουσία ήταν πως ο Απόλλωνας κέρδισε, με ένα μάλιστα εξαιρετικό τέρμα.

Στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο της νέας του ομάδας, ο Βλάταν Μιλόγεβιτς αποχώρησε νικητής και όπως δήλωσε στο τέλος του αγώνα, το ζητούμενο ήταν μόνο η νίκη και τίποτε άλλο. Βέβαια δεν κρύφτηκε, τόνισε πως δεν του άρεσε η επιπολαιότητα, σε κάποιες φάσεις, που έπρεπε οι ποδοσφαιριστές του να τις τελειώσουν με γκολ. «Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς…», τόνισε χαρακτηριστικά. Χρειάστηκαν στο τέλος τα αντανακλαστικά του Λέουβενμπέργκ, για να μην δεχθεί στο τέλος ο Απόλλωνας την ψυχρολουσία.

Τέλος καλό, όλα καλά όμως και οι κυανόλευκοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν νέα αρχή. Η νίκη επί της Καρμιώτισσας, ήταν πέρα για πέρα ωφέλιμη, για την δύσκολη συνέχεια, καθώς με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τον Απόλλωνα τον περιμένει η δύσκολη έξοδος στο ΓΣΠ, με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Για τον Απόλλωνα, τους ποδοσφαιριστές του και τον Μιλόγεβιτς, μετρά ακόμη, πως ο κόσμος είναι δίπλα, χέρι με χέρι, στην ομάδα. Οι κυανόλευκοι είναι μια νέα ομάδα, με νέα τεχνική ηγεσία και ασφαλώς ο νέος προπονητής, θα έχει ακόμη ένα εργαλείο στην διάθεση του, αν ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα. Άλλωστε το πρωτάθλημα, μόλις ξεκίνησε.
Σε μια άλλη εξέλιξη, Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με την Καρμιώτισσα για τον μονοετή δανεισμό του τερματοφύλακα Ντάνιελ Άντος.
      ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης