Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝ«Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά...»

«Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά…»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Είπαμε ότι για μας ήταν ο τελικός της χρονιάς. Δεν είχαμε στο μυαλό μας άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Προετοιμαστήκαμε σε όλους τους βαθμούς και τελικά η γκολάρα του Χάμπου μας έδωσε μια υπερπολύτιμη νίκη για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για έξοδο στην Ευρώπη».

«Τους τελευταίους δυο μήνες ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα όπως τη συνηθίσαμε τα τελευταία δέκα χρόνια, με πειθαρχία στο παιχνίδι της. Μας στενοχωρεί που κερδίζουμε μεγάλους αντίπαλους και ακόμη έχουμε έδαφος για να καλύψουμε, κάτι που δείχνει πόσο έδαφος χάσαμε πιο πριν. Κάναμε σοβαρά λάθη για να μείνουμε μακριά από τη διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Δώσαμε τρία πέναλτι σε παιχνίδια που κερδίζαμε 1-0 και χάσαμε τους βαθμούς. Η ομάδα εκπέμπει εκ νέου υγεία,. Έχουμε τώρα το παιχνίδι της Κυριακής με την Ομόνοια, όμως στόχος μας είναι πάντα η νίκη».

Τι χρειάζεται για να βγει Ευρώπη ο Απόλλωνας: «Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε ενώπιον μας το ματς με την Ομόνοια και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είναι σε πολύ καλό φεγγάρι η Ομόνοια με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της. Βλέπουμε το δικό μας παιχνίδι αν κερδίσουμε σε συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορούμε να φέρουμε τη διαφορά στο παιχνίδι. Υπάρχουν πιθανότητες όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι με το μέρος μας. Εννοείται πως θα παλέψουμε, δεν έχουμε συνηθίσει να χάνουμε».

Για τον Εκπολο: «Γενικά έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές σε καλή αγωνιστική περίοδο. Κέρδισαν εκ νέου αυτοπεποίθηση γιατί είχαμε συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ψυχολογία μας είναι στο ύψιστο επίπεδο, ακόμη και όταν χάσαμε με Άρη και Πάφο βάσει εμφάνισης δεν έπρεπε να χάσουμε, η ομάδα εκπέμπει υγεία και για μας είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Για τα παράπονα απ’ την ΑΕΚ για τη διαιτησία: «Η διαιτησία ήταν άψογη. Θέλαμε όλοι ξένους διαιτητές και ήρθαν. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερες διαιτησίες στα πλει-οφ, σε σχέση με φέτος».

Για τη γενική συνέλευση και αν θα μείνει ο Νίκος Κίρζης: «Να περιμένετε επίσημη ενημέρωση αργά το απόγευμα της Τετάρτης ή πρωί της Πέμπτης. Χρειάζεται ακόμη λίγη υπομονή. Το μόνο σίγουρο πως ο Απόλλωνας θα παραμείνει δυνατός».

Για τον Μάκη: «Καταρχάς δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Να πούμε όμως πως υπάρχει ενδιαφέραν προς το πρόσωπο του Μάκη Παπαϊωάννου, χωρίς να υπάρχει κάτι ουσιαστικό και επίσημο και δεν είναι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Είναι πολλές οι επαφές με πολλά άτομα, ένα απ’ αυτά είναι ο κύριος Παπαϊωάννου. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο».

Για τον Ντορεγκαράι: «Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης