Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΠΟΛΛΩΝ«Βόμβα» Κίρζη, και αποχώρηση στο τέλος της σεζόν!

«Βόμβα» Κίρζη, και αποχώρηση στο τέλος της σεζόν!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Απόλλωνα, αφού η ήττα με 3-4 από την Καρμιώτισσα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε ντόμινο γεγονότων. Μετά την παραίτηση του Κωνσταντίνου Μακρίδη η διοίκηση του Απόλλωνα σε ανακοίνωσή της αργά το βράδυ της Πέμπτης (9/2) την απόφαση να παραιτηθεί στο τέλος της σεζόν. 

Οι οπαδοί του Απόλλωνα αποδοκίμασαν έντονα τον Νίκο Κίρζη κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με την Καρμιώτισσα, ενώ στον πρόεδρο της ομάδας επιρρίπτεται η ευθύνη για την αποτυχημένη σεζόν. Δέκα μήνες μετά την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος στην ιστορία της λεμεσιανής ομάδα και πρώτου μετά από 16 ολόκληρα χρόνια ξεσπά διοικητική κρίση στον Απόλλωνα με τον Νίκο Κίρζη να αποφασίζει την αποχώρησή του από τον διοικητικό θώκο μετά τον Μάιο του 20212.

Ως προνοεί το Καταστατικό θα συγκληθεί εκλογική γενική συνέλευση της εταιρείας, στην οποία θα διαφανεί κατά πόσο θα προκύψει αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία ή εάν θα ανατραπεί το σκηνικό και θα διαφοροποιηθεί η απόφαση του Νίκου Κίρζη.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει ότι ο Πρόεδρος Νίκος Κίρζης και το Διοικητικό Συμβούλιο έχουν αποφασίσει να αποχωρήσουν κατά το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου ώστε τον ερχόμενο Μάιο να συγκληθεί εκλογική γενική συνέλευση της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας, ως προνοεί το Καταστατικό».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης