Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10

Ζητούμενο η νίκη εκτόξευσης

Στον Απόλλωνα το παλεύουν για να προλάβουν μια ακόμη προσθήκη. Τα χρονικά περιθώρια εξαντλούνται, όχι όμως και η υπομονή των ανθρώπων της ομάδας, καθώς έτσι κι’αλλιώς αυτός που θα αποκτηθεί δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ.

Υπάρχουν δυο τρεις περιπτώσεις επιθετικών που ενδιαφέρουν τους κυανόλευκους και είναι σε αναμονή για τις τελικές κινήσεις. Πέραν της τελευταίας προσθήκης, στον Απόλλωνα σκέφτονται και το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για μια δύσκολη έξοδο, αφού και ο αντίπαλος καίγεται για βαθμούς. Ο Βλάταν Μιλόγεβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεση του και τους Σαγκάλ – Σπόλιαριτς, όχι όμως και τον Τόνιο.

Μαλεκκίδης και Ποντικός θα είναι στην αποστολή. Το ματς δεν θα κρίνει τη πορεία των κυανόλευκων, όμως μια νίκη ασφαλώς και θα δώσει νέα ώθηση στους ποδοσφαιριστές για την δύσκολη συνέχεια.

Ο νέος προπονητής, είδε την ομάδα του με το καλημέρα  στον πάγκο του Απόλλωνα – κόντρα στην Καρμιώτισα – να παίρνει το τρίποντο και άλλη μια επιτυχία θα δώσει φτερά στα πόδια όλων. Για τους ποδοσφαιριστές τέτοιοι αγώνες, είναι ξεχωριστές προκλήσεις και το περιμένουν πως και πως. Ξέρουν και οι ίδιοι πόσο θα τους βοηθήσει μια νίκη, από κάθε άποψη. Πιο πολύ θα διαγραφεί το στοιχείο της αμφισβήτησης, το οποίο αιωρείται και αν έλθουν άλλες αποτυχίες θα συνεχίσουν κάποιοι την μουρμούρα που έχουν ξεκινήσει από την πρωτη αγωνιστική.
Ακόμη, αυτό που θέλει ο νέος τεχνικός, είναι οι ποδοσφαιριστές του να αφομιώσουν αυτά που θέλει και να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους προς το καλύτερο. Μόνο έτσι θα έλθουν οι επιτυχίες και οι βαθμοί που θα τους εκτοξεύσουν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης