Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΡΗΣΑντεπίθεσης η συνέχεια...

Αντεπίθεσης η συνέχεια…

Όχι μόνο δεν τον πήραν από κάτω οι διαδοχικές ήττες από την ΑΕΚ (3-4, πρωτάθλημα) και τον ΑΠΟΕΛ (2-4, κύπελλο), αλλά είχε τα ψυχικά αποθέματα για να απαντήσει με σερί νικών, περνώντας μηνύματα προς πάσαν κατεύθυνση. Σε διάστημα 27 ημερών, ο Άρης φρόντισε να υπενθυμίσει ότι είναι… φτιαγμένος από πολύ καλά «υλικά» και θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την υψηλότερη θέση!

Η ομάδα του Σπιλέφσκι, μετά από επιβλητική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, όπου έκανε επίδειξη δύναμης, κατέβαλε εύκολα προχθές την αντίσταση της Νέας Σαλαμίνας (3-0), πανηγυρίζοντας την πέμπτη συναπτή νίκη με συντελεστή τερμάτων 11-3.

Είχαν προηγηθεί, υπενθυμίζουμε, οι επιτυχίες απέναντι σε Απόλλωνα (3-1), Παραλίμνι (1-0), Δόξα (2-1) και Ομόνοια (2-1). Πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι, έφτασε στους 49, ανέβηκε στην τρίτη θέση και περιμένει το σημερινό ματς της Πάφος FC με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να διαπιστώσει εάν θα βρίσκεται εκεί με το πέρας της 24ης αγωνιστικής.

Τα ανεπιτυχείς αποτελέσματα από μέσα Δεκεμεβρίου έως τα μέσα Ιανουαρίου, λοιπόν, ανήκουν παρελθόν. Ο Άρης, εξαπέλυσε αντεπίθεση, επέστρεψαν τα χαμόγελα στις τάξεις του και άπαντες βλέπουν τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Στην «ουρά» της πρώτης φάσης του μαραθωνίου, η ομάδα της Λεμεσού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάφος FC (24/2) και υποδέχεται την Ανόρθωση.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης