Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΡΗΣΧάθηκε μια καλή ευκαιρία...

Χάθηκε μια καλή ευκαιρία…

Έξι νίκες και δύο ισοπαλίες μετρά ο Άρης στα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Τα ισόπαλα αποτελέσματα ήταν απέναντι στην Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ούτε προχθές μπόρεσε να περάσει νικηφόρα από την Πάφο και το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί την «Ελαφρά Ταξιαρχία», που ήθελε το «διπλό» για να πλησιάσει τις ομάδες που προπορεύονται.

Χάθηκε η ευκαιρία, παρόλο που προηγήθηκε δύο φορές, λόγω δύο ατομικών λαθών: αρχικά για το κακό μαρκάρισμα του Γιαγκό στον Τάνκοβιτς, που επέφερε το πέναλτι για τον αντίπαλο και ακολούθως το λάθος του Βανά σε μια χλιαρή κεφαλιά του Βαλακάρι. Και αφού δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες του να διευρύνει το προβάδισμά του, στο τέλος τιμωρήθηκε. Ακόμη κι έτσι, ο Άρης έδειξε εκ νέου τις μεγάλες δυνατότητές του. Είναι ίσως η κορυφαία ομάδα σε ταχύτητα και δύναμη, σε συνδυασμό με την ποιότητά πολλών παικτών του, με κορυφαίο τον Κακόριν.

Την ίδια ώρα, στον Άρη βρίσκονται σε αναμονή των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Στρούσκι. Ο Σπιλέφσκι δεν θέλει με τίποτα να δει άλλον ένα μέσο ποδοσφαιριστή, μετά τον Μπράουν, να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης. Όσον αφορά στη συνέχεια, ο Άρης θα υποδεχθεί την Κυριακή την ΑΕΚ.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης