Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥΈχει τους σκόρερ, μπορεί για την πρόκριση

Έχει τους σκόρερ, μπορεί για την πρόκριση

Το μυαλό πλέον είναι στον αυριανό επαναληπτικό με την Σλόβαν. Ο Αρης είναι έτοιμος από κάθε άποψη για να γράψει ιστορία αφήνοντας πίσω του το παιχνίδι με την Δόξα. Η προσπάθεια του είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμος για να ανατρέψει την ήττα με 2-1 που δέχθηκε στην Μπρατισλάβα.

Προ πάντων αυτό που θα επιδιώξη η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι, είναι να μην κάνει τα λάθη που έκανε με την Δόξα στο πρωτάθλημα, αλλά και στους αγώνες με Σλόβαν και Ράκοφ. Το πιο σημαντικό είναι να παρουσιαστούν με καθαρό μυαλό οι ποδοσφαιριστές του Άρη και με υπομονή να πάρουν αυτό που θέλουν.

Οι πράσινοι έχουν υπέρ τους και το γεγονός, πως εχουν πολλούς σκόρερ, εννέα για την ακρίβεια. Το παιχνίδι με την Δόξα ήταν το δεύτερο για το πρωτάθλημα και το όγδοο συνολικά για την Άρη, στην τρέχουσα περίοδο.
Πέντε στην Ευρώπη, δύο στο πρωτάθλημα και ένα για το Σούπερ Καπ.
Σε αυτά τα ματς, η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι έχει σημειώσει19 γκολ., με εννέα διαφορετικούς σκόρερ!


Στον αγώνα με την Δόξα, ο Σουμάνσκι σημείωσε το ένα από τα δύο γκολ της νίκης και έγινε ο ένατος διαφορετικός σκόρερ σε οκτώ μόλις παιχνίδια για την ομάδα του Άρη. Αναλυτικά οι σκόρερ του Άρη: Μαγιαμπέλα, Στεπίνσκι, Γκομίς, Μπένγκτσον, Μοντνόρ, Μπαμπίκα, Καζού, Σπόλιαριτς και Σουμάνσκι.
Γιώργος Χρ. Γεωργίου

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης