Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΡΗΣ«Εύχομαι να μην την πληρώσουμε εμείς στο τέλος...»

«Εύχομαι να μην την πληρώσουμε εμείς στο τέλος…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος, τοποθετήθηκε μέσω δηλώσεών του στον ΣΠΟΡ FM για την απόφαση του Εφετείου να διεξαχθεί τη Δευτέρα και όχι την Κυριακή το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Είναι Πέμπτη μεσημέρι και πριν από λίγο μάθαμε την ημερομηνία και την ώρα. Πρέπει να απασχολήσει αυτό. Από τη στιγμή που το εφετείο αποφάνθηκε το μόνο που μπορούμε να κάνομε είναι να ακολουθήσουμε την απόφαση.

Πρέπει να εξασφαλίσουμε άδεια για τους διεθνείς μας. Είναι πέντε ποδοσφαιριστές χωρίς να υπολογίζω τους Κύπριους. Οι πέντε διεθνείς είναι οι Μουσούντα, Μπαμπίκα, Γιαγκό, Μαγιαμπέλα και Γαμπλόνσκι. Τη Δευτέρα πρέπει να βρίσκονται στις Εθνικές τους, αλλά παίζουμε Δευτέρα. Δεν μας απαγορεύουν να ζητήσουμε άδεια, αλλά το θέμα είναι η απάντηση. Ξεκινήσαμε διαδικασίες με τις ομοσπονδίες. Θέλω να είμαι θετικός. Περιμένουμε. Η ευχή μας είναι να τους έχουμε μαζί μας. Εύχομαι να μην την πληρώσουμε εμείς στο τέλος».

Ερωτηθείς για το αν ενοχλήθηκαν στον Άρη από την απόφαση τόνισε: «Είναι νομικά θέματα. Έχω μια άποψη, αλλά δεν είναι ο τομέας μου. Δεν θέλω να τοποθετηθώ. Θέλουμε δίκαιες συνθήκες για όλους. Θα αναπροσαρμόσουμε τα πλάνα μας».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης