Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΡΗΣ«Είμαστε εκεί και προφανώς ενοχλεί...»(video)

«Είμαστε εκεί και προφανώς ενοχλεί…»(video)

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή της Cytavision και μεταξύ άλλων μίλησε για την πίεση στους «πράσινους», για το επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα και φυσικά για το θέμα που συζητείται το τελευταίο διάστημα με τους επενδυτές στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αν υπάρχει πίεση για κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Η χρονιά για τον Άρη, αν τελείωνε τώρα ή αν δεν πάρουμε κανένα άλλον βαθμό στα τελευταία τρία παιχνίδια, θα είναι 100% πετυχημένη γιατί θα έχουμε τερματίσει στην τρίτη θέση που έχουμε κατακτήσει ποτέ στην ιστορία μας. Έχουμε κατακτήσει για δεύτερη σερί φορά ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος γι’ αυτό λέω πως δεν μπαίνει πίεση. Δεν θα έρθει κάποιος να πει γιατί δεν πήρατε το πρωτάθλημα, όμως εδώ που φτάσαμε όλοι το θέλουμε».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο. Εάν δεν κατάφερνε να κερδίσει την Ομόνοια και έμενε πίσω, ίσως να ήταν και παραπλανητικό και ίσως να έπαιρνε ο Άρης το λάθος μήνυμα. Τώρα πάμε να παίξουμε με μια ομάδα διψασμένη, θέλουμε να παίξουμε καλά για να τους κερδίσουμε».

Για το θέμα των επενδυτών: «Ναι μας ενοχλεί το θέμα που έχει ανοίξει. Μας ενοχλεί γιατί η ομάδα μας με το Financial Fair Play η ομάδα μας είναι πλήρως εναρμονισμένη. Όταν τα έσοδα είναι 10, δικαιούσαι να ξοδεύεις 7. Εμείς είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με αυτό. Δεν ξέρω αν μπορούν να το πουν και οι άλλες ομάδες. Δεν θα μπω σε αριθμούς, αλλά είναι όλα εκεί κατατεθειμένα στην ομοσπονδία, αλλά ενοχλεί και η χρονική περίοδος της συζήτησης και από ομάδες που δεν ξέρω αν είναι πλήρως εναρμονισμένες με το Financial Fair Play ή τώρα ή και στο παρελθόν. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι το σκέτο Fair Play. Το να βγαίνω τώρα, σε μια παρουσίαση που δεν έχει να κάνει τίποτα με αυτό το κομμάτι, ναι ρωτήθηκαν αλλά εγώ αν ήμουν εκεί δεν θα έκανα τέτοια ερώτηση. Δεν θέλω να πω ότι βλέπω σκοπιμότητα, όμως ξενίζει η χρονική στιγμή. Και να πω κάτι άλλο. Εμείς είμαστε στο ποδόσφαιρο από πέρσι και γινόταν λόγο και πέρσι για τα οικονομικά και του Άρη και της Πάφου. Γιατί δεν έγινε πέρσι τέτοιο θέμα και έγινε φέτος; Γιατί είμαστε εκεί και αυτό προφανώς και ενοχλεί. Αν μιλάμε για τον Άρη που είναι από πέρσι, τότε γιατί δεν έγινε για την Πάφο που είναι τα τελευταία 5-6 χρόνια;».

Δείτε όλη τη συζήτηση στο βίντεο που ακολουθεί…

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης