Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10

Επέστρεψε και ο Κακόριν!

Όλα τα ωραία μαζεμένα για τον Άρη. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον περασμένο Μάιο μόνο πυροτέχνημα δεν είναι. Οι πράσινοι πέρασαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, είναι μόνοι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς απώλειες, ενώ το τελευταίο ευχάριστο νέο έχει να κάνει με την επιστροφή του Αλεξάντερ Κακόριν στην ελαφρά ταξιαρχία!

Μπορεί το σήριαλ να κράτησε κάποιες εβδομάδες, όμως είχε αίσια κατάληξη για τον Άρη. Ο Ρωσος MVP του περσινού πρωταθλήματος, θα φοράει πάλι τα πράσινα. Ήδη η ΚΟΠ ενημέρωσε για την επιστροφή του Κακόριν, πριν ο Άρης εκδώσει ανακοίνωση.

Η εξέλιξη αυτή, την ίδια ώρα που το ρόστερ του Άρη είναι υπερπλήρες, γεμίζει με αισιοδοξία όλους στον σύλλογο, πως και αυτή την χρονιά, θα είναι στο προσκήνιο η ομάδα τους. Η επιστροφή του Κακόριν έφερε νεο ενθουσιασμό στις τάξεις του Άρη, κάτι που είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Με την κίνηση αυτή ο Άρης γίνεται πανίσχυρος… και άντε να τον πιάσεις…
Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς θα έχει άλλο ένα δυνατό χαρτί – και τι χαρτί – που θα καταστήσει την ομάδα του ακόμη πιο ποιοτική. Το γεγονός και μόνο ότι ο Κακόριν επέλεξε να επιστρέψει στη Λεμεσό και στον Άρη, δείχνει το μέγεθος της δουλειάς που γίνεται στην ελαφρά ταξιαρχία.
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης