Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥΓέμισαν την φαρέτρα, για Κύπρο και Ευρώπη

Γέμισαν την φαρέτρα, για Κύπρο και Ευρώπη

Δεν είναι τυχαίο που στον Άρη γέμισαν την φαρέτρα τους. Έρχονται μαζεμένα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη και η έγνοια του Αλεξέι Σπιλέφσκι είναι να έχει ετοιμοπόλεμη την ομάδα του. Πέραν από τα παιχνίδια που έχει να δώσει η ελαφρά ταξιαρχία, είναι και το πήγαινε – έλα στο εξωτερικό, που όπως και να το κάνουμε φέρνει μια καταπόνηση.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Πάφο στο Άλφα Μέγα και τέσσερις μέρες μετά, στις 21/9 θα αντιμετωπίσει στη Πράγα, την Σπάρτα. Θα επιστρέψει στην Κύπρο ο Άρης και θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στη Λευκωσία και στη συνέχεια θα τα «πει» με τον Απόλλωνα.

Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Ρέιντζερς και μετά θα αναμετρηθεί με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν το λες ένα απλό πρόγραμμα, γι’ αυτό και ο Αλεξέι Σπιλέφσκι θα δουλέψει πολύ αυτό το διάστημα για να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Είναι σίγουρο, πως όλες οι μονάδες του θα χρειαστούν, συνεπώς ο τεχνικός του Άρη, τους θέλει όλους σε πλήρη εγρήγορση, ούτως ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία σε όλες τις υποχρεώσεις που έχουν σε Κύπρο και Ευρώπη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης