Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥΚαι αντίστροφα ο χρόνος μετρά

Και αντίστροφα ο χρόνος μετρά

Μετράνε αντίστροφα στον Άρη, καθώς πλησιάζει η ώρα έναρξης του αγώνα με την Σλόβαν. Οι πράσινοι, περσινοί πρωταθλητές έχουν μπροστά τους, μια ακόμη πρόκληση, την μεγαλύτερη που είχε ποτέ ο Άρης στην ιστορια του.

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι καλείται να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα, σκορ με το οποίο έχασε στην Μπρατισλάβα. Αν καταφέρει να φθάσει στο στόχο του και ανατρέψει το σκορ, θα έχει την ευκαιρία να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σε αντίθετη περίπτωση θα συνεχίσει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Ότι κι’ αν γίνει, ο Άρης γράφει ιστορία…


Η ελαφρά ταξιαρχία καλείται να παρουσιαστεί με αγωνιστική πειθαρχία, να έχει και το πιο βασικό να μην δεχθεί γκολ. Αν ο Βάνα Άλβες διατηρήσει ανέπαφη την εστία του, είναι σίγουρι, πως και με λίγη τύχη οι επιθετικοί του Άρη θα βρουν τον τρόπο να παραβιάσουν την εστία των Σλοβάκων.


Σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παραταξει ο Σπιλέφσκι, τον Βανα Άλβες θα πλαισιώνουν οι Μποάκι και Καζού δεξιά και αριστερά στα άκρα της άμυνας. Οι Μπρόρσον και Γιαγκό, θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, ενώ Ζόκε και Στρούσκι θα είναι το δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Μπέγκτσον και Μαγιαμπέλα θα είναι στα άκρα της επίθεσης, με Μπαμπίκα και Γκομίς να αποτελού το δίδυμο στην επίθεση. Δεν αποκλειεται να μείνει ένας από τους δύο εκτός και να ξεκινήσει από την αρχή ο Στεπίνσκι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης