Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10

Και τώρα η Σλόβαν

Ο τρόπος με τον οποίο κέρδισε ο Άρης την Δόξα, ίσως να είναι και ένα μάθημα για την ελαφρά ταξιαρχία. Πως στο πρωτάθλημα δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος για τίποτε. Αν και με παίκτη λιγότερο, η Δόξα έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Σπιλέφσκι, για να έλθει στο τέλος η νίκη με χίλια ζόρια.

 Σημασία έχει πως πήρε τους βαθμούς της νίκης, χωρίς κόστος και αυτό είναι που μετρά. Ο Άρης δεν ήταν στα καλύτερα του και φάνηκε αυτό από την αδυναμία του να καθαρίσει το παιχνίδι, αλλά και από το λκάθος του Βάνα Άλβες στο γκολ που ισοφάρισε η Δόξα, όπως και στην αποβολή του Μπρόρσον.

Το παιχνίδι με την Δόξα τέλειωσε και στο μυαλό όλων είναι ο επαναληπτικός με την Σλόβαν. «Ο προπονητής μας είπε ότι είναι το σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία του Άρη και συμφωνώ. Έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και θα είναι τεράστια επιτυχία αν τα καταφέρουμε. Θέλω να πιστεύω πως ένας καλός Άρης θα πάρει την πρόκριση. Ο Νίκολιτς λόγω προβλήματος στον αστράγαλο μετά από πάτημα. Ο Σαβό δεν έχει δικαίωμα γιατί δεν είναι δηλωμένος στη λίστα», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου Κώστας Παπαδόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα της Δευτέρας.
Στον επαναληπτικό της Πέμπτης λοιπόν ποντάρουν όλοι στην ελαφρά ταξιαρχία, ελπίζοντας πως η ήττα (2-1) που δέχθηκε η ομάδα τους στην Μπρατισλάβα, θα ανατραπεί για να γράψουν την πιο σπουδαία σελίδα στην ιστορία τους, μέχρι την επόμενη.
                                                     Γιώργος Χρ. Γεωργίου

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης