Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥΚακόριν: « Όλα καλά στον Άρη…»

Κακόριν: « Όλα καλά στον Άρη…»

Δεν είναι μυστικό, πως ο Αλεξάντερ Κακόριν επέλεξε Άρη και Λεμεσό για πολλούς λόγους. Τον ήθελαν πολύ και οι άνθρωποι της ομάδας και του έδειχναν συνεχώς. Όταν λοιπόν η Φιορεντίνα επέλεξε να του κλείσει την πόρτα, βρήκε ανοικτές τις αγκάλες του Άρη. Σε δηλώσεις του σε Ρωσικό Μέσο, ο Κακόριν αναφέρθηκε στο ιστορικό της επιστροφής του στην Κύπρο. Στην αρχή του είπαν πως τον ήθελαν και μετά άλλαξαν γνώμη.

«Ήμουνα σε συνεχή επαφή με τον Άρη, γιατί και αυτοί ενδοαφέρονταν για μένα. Η επιλογή της επιστροφής μου στον Άρη ήταν στο μυαλό μου, αλλά δεν υπήρχε τίποτα σίγουρο. Μπορούμε να πούμε ότι όλα κρίθηκαν τις τελευταίες ώρες, με την προθεσμία υποβολής των καταλόγων για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Άρης είναι έχει ένα ωραίο πρότζεκτ. Η ομάδα ενισχύεται συνεχώς και δουλεύει εντατικά. Ακόμα και μετά το πρωτάθλημα ενισχυθήκαμε σε τρεις-τέσσερις θέσεις, γιατί έχουμε φιλοδοξίες να αγωνιστούμε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να έχουμε γεμάτο γήπεδο. Φυσικά, θέλω πολύ να παίξω στο Γιουρόπα Λιγκ, να αγωνιστώ με κορυφαίους συλλόγους», ανεφερε αρχική ο Κακόριν.

Για τη πιθανότητα να αγωνιστεί στη Φιορεντίνα σημείωσε: «Επέστρεψα στη Φιορεντίνα με μεγάλη επιθυμία να προπονηθώ και να παίξω. Η παραμονή μου στη Φιορεντίνα για μια περίοδο με σταθερή θέση στην ομάδα είναι μια μεγάλη ιστορία. Είναι θέμα για ξεχωριστή συζήτηση.
Σε κάθε περίπτωση, το καθήκον μου ήταν να βρεθώ σε καλή κατάσταση, όπως κι αν εξελίχθηκε. Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι όλα θα πήγαιναν τόσο καλά όσο αφορά την προετοιμασία. Δεν έχασα ούτε μια προπόνηση. Φυσική κατάσταση, συνθήκες παιχνιδιού, αυτοπεποίθηση, συναισθηματικό υπόβαθρο. Ήμουν πιο ικανοποιημένος με όλα στη Φιορεντίνα από ποτέ. Είναι προφανές για μένα ότι είμαι έτοιμος να παίξω σε αυτό το επίπεδο.

Θα ήθελα να σημειώσω τη στάση του προπονητικού επιτελείου και ολόκληρης της ομάδας και των φιλάθλων. Κατά τη διάρκεια αυτής της παραμονής μου, η γνώμη για μένα άλλαξε, η θετικότητα επέστρεψε. Ο σύλλογος δήλωνε ότι ήμουν καλά και με στήριζε. Σε αυτό το διάστημα, η Φιορεντίνα έλαβε δύο αιτήματα για μένα, ο σύλλογος τα απέρριψε και απάντησε ότι “Χρειαζόμαστε τον Κακόριν”. Ταυτόχρονα, δεν με άφησαν να παίξω πολύ. Για μένα αυτή η κατάσταση ήταν δύσκολη. Τώρα όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν. Ευχαρίστησα τη Φιορεντίνα και θα επαναλάβω ότι δουλέψαμε πολύ καλά το καλοκαίρι».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης