Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΡΗΣΚόντρα στην ΑΕΚ να αντιστραφεί το κλίμα!

Κόντρα στην ΑΕΚ να αντιστραφεί το κλίμα!

Στον Άρη, προσδοκούν πως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στην κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ, θα επαναφέρει τα χαμόγελα στην ομάδα.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι είναι έντονα προβληματισμένος για την αφλογιστία και γενικότερα, όσον αφορά στην εικόνα της επιθετικής γραμμής. Προσπαθεί να βρει λύσεις ώστε η ομάδα να φανεί αντάξια των προσδοκιών. Η αγωνιστική «κοιλιά» που καταγράφεται στον Άρη, είναι κάτι που όλοι στην ομάδα περιμένουν πως θα είναι παροδική.

Οι πράσινοι, παρουσιάζουν εκ διαμέτρου αντίθεση εικόνα στον δεύτερο γύρο σε σχέση με τον πρώτο, αδυνατώντας να φτάσουν ακόμα στη νίκη. Πέντε αγώνες στον δεύτερο γύρο, μετρούν πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, κάνοντας βήμα σημειωτόν.

Το ντεφορμάρισμα βασικών παικτών είναι κάτι που εύκολα παρατηρεί κανείς. Την ίδια ώρα, οι πολλές αλλαγές που γίνονται, έχουν παίξει ρόλο για να χαθεί η χημεία που υπήρχε στο ξεκίνημα της σεζόν. Η επιστροφή στο αρχικό σχήμα των Γιαγκό, Μπαμπίκα,Ζόκε και Μπράουν, ίσως αλλάξει άρδην την εικόνα του Άρη. Σημαντική είναι και η πιθανή επιστροφή στην αποστολή του Ματίας Σπόλιαριτς. Θα απουσιάζουν από το δύσκολο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής οι Μπρόρσον, Μεντιούπ.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης