Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥΜε καρδιά και σωστη διαχείριση

Με καρδιά και σωστη διαχείριση

Καλά τα πρωτα αποτελέσματα για τον Άρη, μέχρι τώρα, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Ακολουθεί τώρα μια σειρά παιχνιδιών, τα οποία αρκετοί ισχυρίζονται πως θα κρίνουν πολλά. Είμαστε της αντίθετης άποψης, πως ακόμη και να χαθούν βαθμοί, ο δρόμος είναι μακρύς.

Ποιος άλλωστε ξεχνά, πως πέρσι τον Δεκέμβριο, ο Άρης βρισκόταν εννέα βαθμούς πίσω από την πρώτη ΑΕΚ και στο τέλος κατέκτησε το πρωτάθλημα. Οι πράσινοι έχουν λάβει τα μέτρα τους, ισχυροποιώντας το έμψυχο δυναμικό τους, οπόταν με σωστή διαχείριση των παιχνιδιών σε Κύπρο και Ευρώπη, μπορούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που θα βρουν στο δρόμο τους.
Μέσα στους προσεχείς μήνες, ή για να ακριβολογούμε, μέχρι το τέλος του 2023, ο Άρης θα μετρήσει 19 παιχνίδια, τα έξι στον όμιλο που συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ τα υπόλοιπα δεκατρία αφορούν το πρωτάθλημα. Πρόγραμμα που θέλει διαχείριση, καρδιά και ενθουσιασμό.

Προς το παρών – γιατί στον Άρη δεν θέλουν να βλεπουν πιο μακριά – την Κυριακή φιλοξενούν την Πάφο και μεσοβδόμαδα (21/9), αντιμετωπίζουν την Σπάρτα στην Πράγα. Την Δευτέρα (25/9), θα πάνε στο ΓΣΠ, όπου θα βρουν την Ομόνοια και το Σάββατο (30/9), σαν γηπεδούχοι θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα. Στις 5/10 θα γίνει το παιχνίδι με την Ρέϊντζερς στο Άλφα Μέγα και την Κυριακή 8/10 θα πάνε στο Αντώνης Παπαδόπουλος για την αναμέτρηση με την Ανόρθωση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης