Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΡΗΣΜέρες ανάσας που χρειαζόταν!

Μέρες ανάσας που χρειαζόταν!

Σε σύγκριση με το περσινό ρόστερ, το φετινό έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος και οι απουσίες καλύπτονται πιο εύκολα. Αλλά πάντα το ιδανικό και το ιδεατό είναι να είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι, ώστε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι να έχει μια μεγάλη γκάμα επιλογών για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Αν και ο Άρης κατάφερε σε πολλά ματς με πιο πρόσφατο αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα να πάρει τη νίκη, έχοντας πολλές απουσίες, εντούτοις στον επόμενο αγώνα με την Πάφο (28/11) ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ μεγαλύτερος. Όσοι περισσότεροι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι τόσο το καλύτερο. Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε γάντι όπως συνηθίζεται να λέγεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Αφενός θα βοηθήσει τον Αλεξέι Σπιλέφσκι να βελτιώσει κάποια πράγματα που χρήζουν διόρθωσης και αφετέρου θα περιμένει κάποιους παίκτες που έλειπαν για τραυματισμούς ή για άλλους λόγους να ενσωματώνονται ξανά στην ομάδα.

Η λίστα των απόντων έγραφε τα ονόματα των Βανά Άλβες, Στρούσκι, Μαγιαμπέλα, Μουσούντα και Καζού που είχαν προβλήματα τραυματισμού, τον Μπέγκτσον που έλειπε για προσωπικούς λόγους και τον Κακόριν που ήταν τιμωρημένος. Όλοι αυτοί δεν ήταν απλά παίκτες που λογίζονταν ως εναλλακτικές λύσεις, αλλά ήταν και είναι βασικότατα στελέχη της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης