Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΡΗΣΟ «Ταξιάρχης» που συνεχώς μεγαλώνει!

Ο «Ταξιάρχης» που συνεχώς μεγαλώνει!

Η διαφορά από την πρώτη θέση, μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια, μπορεί να αυξήθηκε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς στον Άρη δεν έχει χάσει την πίστη του πως η ομάδα που έφτιαξε το καλοκαίρι ο Σπιλέφσκι μπορεί να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους της.

Η δήλωση του Λευκορώσου τεχνικού πως η ισοπαλία είναι σαν ήττα, ασφαλώς και έκανε αίσθηση. Φανερώνει το πόσο άλλαξε ο Άρης τα τελευταία δύο χρόνια, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Λίγο η αστοχία, λίγο η πολύ καλή εμφάνιση του Ουζόχο, στέρησαν από τον Άρη τους τρεις βαθμούς, που θα τον διατηρούσαν στο -2 από την πρωτοπόρο Πάφος FC. Όχι πως οι 4 βαθμοί διαφορά είναι μεγάλη.

Ο τεχνικός του Άρη έχει να διαχειριστεί πολλά αγωνιστικά προβλήματα, που αφορούν στην προετοιμασία της ομάδας για τον επόμενο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Οι Κακόριν και Μουσούντα είναι εκτός πλάνου λόγω κίτρινων καρτών, με τον τεχνικό του Άρη να επιλέγει να χάσουν τον αγώνα πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος αφού μετά ακολουθεί η αναμέτρηση με την Πάφος FC, σ’ έναν αγώνα που θα είναι ντέρμπι κορυφής.

Ο Βανά Άλβες έχει θλάση και θα απουσιάσει για τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες και έτσι την εστία του Άρη στην αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους θα υπερασπιστεί και πάλι ο Λένος Σωφρονίου. Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Γκομίς, Μαγιαμπέλα, για τους οποίους όμως υπάρχει αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών» τους στην προσεχή αναμέτρηση.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης