Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΡΗΣ«Ταξιαρχία» που πείθει με το καλημέρα!

«Ταξιαρχία» που πείθει με το καλημέρα!

Άλλη μία πειστική νίκη η λεμεσιανή ομάδα διατηρεί το απόλυτο και φιγουράρει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Θύμα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να προβάλει αντίσταση. Και αυτό γιατί η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι ήταν εντυπωσιακή. Δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι πέτυχε πέντε τέρματα, ήταν ταυτόχρονα και η συνολική εμφάνιση.

Ομάδα με πλάνο στο γήπεδο, παίκτες όπου είχαν πάθος, θέληση και πείσμα. Πέραν των πέντε τερμάτων που επιτεύχθηκαν, δημιουργήθηκαν επίσης και άλλες ευκαιρίες για να διευρυνθεί ο δείκτης του σκορ. Η ουσία για τον Άρη είναι ότι συνέχισε στα νικηφόρα αποτελέσματα παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και αγωνιστική βελτίωση. Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι ο Αλεξέι Σπιλέφσκι ήταν πλήρως ικανοποιημένος μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έστειλε και πάλι το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι φέτος θα παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και με το δείγμα των πρώτων δύο αγωνιστικών έχουν κάθε δικαίωμα στη λεμεσιανή ομάδα να το πιστεύουν.

Να σημειώσουμε ότι παίκτες που κουβαλούν βαρύ βιογραφικό στην πλάτη τους ακόμη να πάρουν χρόνο συμμετοχής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συνέχεια. Πάντως ο Κακόριν, που αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο, έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο για να είναι στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης