Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΜπράτου: «Η ήττα δεν θα μας επηρεάσει…»

Μπράτου: «Η ήττα δεν θα μας επηρεάσει…»

Η Πάφος ήταν το ακλόνητο φαβορί, όμως ήττα με 3-0 δεν άρεσε σε κανένα στην Καρμιώτισσα. Είμαστε όμως μόνο στην αρχή και αυτό που χρειάζεται είναι ανασυγκρότηση για την επόμενη αγωνιστική, στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Ο δρόμος είναι μακρύς, χρειάζεται κάποια βελτίωση και ο προπονητής της Καρμιώτισσας Φλορίν Μπράτου, ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

«Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο με τον Γκραντινάρου. Ήταν μια ευκαιρία για μας για να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απογοητευμένος, για μένα η ομάδα πάλεψε. Όταν η ομάδα παλεύει για μένα είναι εντάξει. Θα προσπαθήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Καρμιώτισσας, τονίζοντας ακόμη:

«Δεν πιστεύω πως θα μας επηρεάσει η ήττα. Ελπίζω να μάθουμε από αυτό και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο με την Ομόνοια. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι και τα λάθη μας. Ας μη ξεχνάμε ότι αγωνιστήκαμε εκτός έδρας με την Πάφο που είναι αυτή την στιγμή μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην Κύπρο».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης