Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10

«Δεν είμαι εδώ ως δώρο…»

Εποχή Αλεξάντερ Κερζάκοφ άρχισε από σήμερα στην Καρμιώτισσα. Η ομάδα των Πολεμιδιών παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου τον Ρώσο προπονητή, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής έκανε σπουδαία καριέρα κυρίως με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Ντμίτρι Πούνιν δήλωσε περήφανος για τη συνεργασία με τον Κερζάκοφ.

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε τον Αλεξάντερ, έναν θρύλο στην ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα για να κάνουμε την ομάδα μας πρώτη», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση.

Από την πλευρά του, ο Ρώσος προπονητής χαρακτήρισε πρόκληση τη θητεία του στην Καρμιώτισσα και τόνισε πως δεν είναι εδώ ως δώρο για τον ιδιοκτήτη, αλλά για να βοηθήσει την ομάδα και τον εαυτό του με τη δουλειά.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις

«Είναι μία πρόκληση για μένα. Δεν είμαι εδώ ως δώρο για τον ιδιοκτήτη. Είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Είμαι βέβαιος ότι η θητεία μου εδώ θα βοηθήσει εμένα και την ομάδα. Είμαι μία ζωή στο ποδόσφαιρο. Στόχος μου να ανεβάσω την ομάδα σε υψηλότερο επίπεδο».

Για το που θέλει να φτάσει με την Καρμιώτισσα: «Είναι μία πρόκληση για μένα. Θέλω να είμαστε για πάρα πολύ καιρό στην ομάδα».

Για τις εμπειρίες του από την Κύπρο όταν ήταν ποδοσφαιριστής: «Είχα μία καλή και μία κακή εμπειρία. Η κακή ήταν όταν ηττηθήκαμε από τον ΑΠΟΕΛ όταν ήμουν στην Ζενίτ. Η καλή μου ανάμνηση ήταν όταν κερδίσαμε με την Εθνική».

Για τους στόχους της Καρμιώτισσας: «Θέλω η ομάδα να αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο μέρα με την μέρα και να κερδίζει. Είναι δύσκολο, αλλά θα το προσπαθήσω».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης