Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΜια ανάσα απο Νταμπό!

Μια ανάσα απο Νταμπό!

Στα πορτοκαλί της Καρμιώτισσας θα ντυθεί μέσα στις επόμενες λίγες ώρες ο Μπακαλί Νταμπό, ο οποίος είναι στην πόρτα εξόδου από τον Απόλλωνα.

Τις προηγούμενες ημέρας σας είχαμε ενημερώσει πως η εικόνα της επιθετικής γραμμής των κυανόλευκων δεν άφηνε κανέναν ικανοποιημένο στο Κολόσσι και η διοίκηση είχε αρχίσει τις διεργασίες για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή με κάποιες αλλαγές.

Από τα τελευταία παιχνίδια ο Κωνσταντίνος Μακρίδης έδειχνε πως ο 34χρονος ήταν αυτός που βρισκόταν πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, με βάση και τον χρόνο που έπαιρνε σε σύγκριση με τους άλλους επιθετικούς.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ξέρει καλά τον ποδοσφαιριστή από την κοινή θητεία τους στον Απόλλωνα, έκανε την κίνηση, μίλησε ο ίδιος με τον Νταμπό και ουσιαστικά συμφωνήσαν για τη μετεγγραφή του. Το νερό μπήκε στ’ αυλάκι και αυτό που μένει είναι να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο ομάδες. Η Καρμιώτισσα δεν μένει αδιάφορη ούτε για τον Γιώργο Μαλεκκίδη, τον οποίο έχει σε εκτίμηση ο Σωφρόνης Αυγουστή, καθώς μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης