Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΨάχνουν τον αντικαταστάτη του Σελάγια!

Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Σελάγια!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες στην Καρμιώτισσα όσον αφορά στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Μετά τις εξελίξεις που προέκυψαν με τον Εμίλιο Σελάγια, με τον παίκτη να παίρνει μετεγγραφή σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ο Σωφρόνης Αυγουστή σε συνεργασία με τους παράγοντες της ομάδας των Πολεμιδιών, αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Η αλήθεια είναι πως έχουν προταθεί δεκάδες επιθετικοί, οι οποίοι τυγχάνουν της κατάλληλης αξιολόγησης. Στόχος είναι να καταλήξουν το συντομότερο στον παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Αργεντινός στράικερ και το σύνολο να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατό ώστε να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής στην Α΄Κατηγορία. Εδώ που τα λέμε και να μην προέκυπτε η εξέλιξη με τον Σελάγια, θα γινόταν κίνηση για την ενδυνάμωση της γραμμής κρούσης.

Ματιές, παραλλήλως, ρίχνονται και σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες θέσεις. Το πιθανότερο σενάριο είναι να γίνουν πέραν των δύο προσθηκών στο ρόστερ. Ο Αυγουστή, έχει κάνει τις υποδείξεις στη διοίκηση και από κοινού, κινούν τα νήματα για την καλύτερη δυνατή ενδυνάμωση του συνόλου.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης