Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΞέσπασμα: «Θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου αν μιλήσει ο...»

Ξέσπασμα: «Θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου αν μιλήσει ο…»

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης (αριστερά στην κεντρική φωτογραφία), μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι καλύτερες οι καιρικές συνθήκες εδώ και απ’ ότι ακούω στην Κύπρο δεν είναι οι καλύτερες, επικρατεί καύσωνας. Είμαστε τυχεροί διότι αρχίσαμε στην Κύπρο 10 Ιουνίου που ήταν υποφερτή η θερμοκρασία. Γίνεται εξαιρετική δουλειά εδώ και τους ευχαριστώ όλους και τη διοίκηση που δίνει την ευκαιρία για μία καλή προετοιμασία στην Πολωνία σε ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο».

«Έχουμε ανέβει επίπεδο, είμαστε σε καλό δρόμο. Εδώ κτίζεται μια νέα ομάδα. Είμαστε στο πενήντα τοις εκατό και παντρεύουμε την ολλανδική νοοτροπία με την κυπριακή. Η Καρμιώτισσα θα ανέβει επίπεδο φέτος και θα το δείτε και στον αγωνιστικό χώρο στην Κύπρο. Δώσαμε τρία φιλικά παιχνίδια και παρατηρήσαμε ότι η ομάδα ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι και θα επιστρέψουμε πιο έμπειροι στην Κύπρο. Έχουμε άλλα πέντε φιλικά στην Κύπρο».

«Το γήπεδο όπου θα είναι η φετινή μας έδρα, το “Στέλιος Κυριακίδης” δεν θα είναι έτοιμο μέχρι μια βδομάδα πριν από την έναρξη και δεν θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε προπονήσεις εκεί και φιλικά».

Για να ακολουθήσουν αναφορές-χείμαρρος για το Τσίρειο: «Αποχαιρετάμε το Τσίρειο και τους ευχαριστούμε για την μέχρι πέρυσι φιλοξενία. Ευχαριστούμε τον ΚΟΑ που συνέβαλε για να παίξουμε στο “Στέλιος Κυριακίδης”. Είδη είχαμε μιλήσει επανειλημμένα με το Τσίρειο, δυστυχώς δεν καταλήξαμε και πλέον δεν είναι ποδοσφαιρική στέγη για καμία από τις πέντε Λεμεσιανές ομάδες, όχι γιατί δεν το θέλαμε εμείς, αλλά επειδή δεν το ήθελαν οι Αρχές του ΓΣΟ. Είχαμε επικοινωνία μόνο με ένα άτομο, οι άλλοι 14 δεν είχαν παρευρεθεί στις συναντήσεις. Αυτά ανήκουν πλέον στην Ιστορία, δυστυχώς δεν καταλήξαμε».

«Χθες με ενημέρωσαν για ένα δημοσίευμα ότι η Καρμιώτισσα οφείλει ένα χρηματικό ποσό στον ΓΣΟ. Στις συναντήσεις μόνο με τον κ. Οδυσσέως από την πλευρά του ΓΣΟ, μας λέχθηκε ότι χρωστούμε. Εμείς διαφωνήσαμε διότι τακτοποιήσαμε όλες τις εκκρεμότητες. Παρακαλέσαμε τον κ. Οδυσσέως να ορίσει ημερομηνία να καλέσει τον λογιστή μας να κάτσουν στο τραπέζι, να είναι παρούσα και η λογίστρια του ΓΣΟ να βρούμε που υπάρχει θέμα για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Αυτό χρονολογείται από τις 29 Ιουνίου, από τότε καμία επικοινωνία δεν έγινε ούτε τηλεφωνικώς, ούτε μέσω email κλπ. Αν δεν γίνει αυτό και λυθεί το θέμα, ο κ. Σταύρος Δημοσθένους, άμεσος συνεργάτης του κ. Πούνιν, θα μιλήσει δημόσια και θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για την κακοδιαχείριση από τα μέλη του ΓΣΟ. Έχει θυμώσει πολύ με αυτό το θέμα, είναι έμπειρος παράγοντας, υπήρξε και έξι χρόνια πρόεδρος του Άρη, ήταν παρών στις διαπραγματεύσεις του παρελθόντος ως πρώην πρόεδρος του Άρη και τώρα ως συνεργάτης του προέδρου της Καρμιώτισσας. Μου είπε πως πλέον δεν θα είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο χαριτολογώντας, αλλά ένα χωράφι για αγκινάρες», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Ο μακαρίτης Πέτρος Τσίρος, είχε δωρίσει τη γη για να γίνει το γήπεδο και να απασχολούνται οι αθλητές της Λεμεσού και με αυτά που γίνονται θα τρίζουν τα κόκκαλά του. Η ομάδα επέστρεψε πέρσι στο Τσίρειο για να μην πάμε εκτός και μας δόθηκε ένας χώρος ερείπιο για αποδυτήριο για το οποίο ξοδέψαμε και αρκετά λεφτά για να μπορεί η ομάδα να το χρησιμοποιεί και πλέον θα παίζουμε εκτός Λεμεσού. Έχουν θορυβοποιηθεί και κακοφανιστεί ορισμένα μέλη του ΓΣΟ με. Αν δεν γνώριζαν το αποτέλεσμα το αποτέλεσμα, φταίνε οι συνεργάτες τους που δεν τους έχουν ενημερώσει σωστά. Εμείς είχαμε όλη την καλή θέληση για να μείνουμε στο Τσίρειο. Ευγενικά μας έσπρωχναν να φύγουμε από το Τσίρειο με τιμολόγια με υψηλά κόστη. Αυτή θα είναι η τελευταία μας τοποθέτηση για το θέμα του Τσιρείου. Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τα μέλη του ΓΣΟ και μακάρι να βρουν έσοδα να διατηρήσουν το στάδιο σε καλή κατάσταση. Διότι δεν θα έχουν τις 2500 ανά ματς που ήθελαν για τον χορτοτάπητα και σύντομα θα καταλήξει χωράφι για αγκινάρες όπως είπε χαριτολογώντας ο κ. Δημοσθένους».

SOURCE: SPORTIME-SIGMALIVE

Απο: SIGMALIVE
ΠηγήSPORTIME

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης