Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟMORE OF FOOTBALLΑπόλλων – ΑΕΛ: Κουραστήκαμε, έχουμε ανάγκη από αθλητοπρεπείς αγώνες

Απόλλων – ΑΕΛ: Κουραστήκαμε, έχουμε ανάγκη από αθλητοπρεπείς αγώνες

Απόλλωνας και ΑΕΛ με κοινή ανακοίνωση, καλούν τον κόσμο να δώσει το παρών του στο γήπεδο την Κυριακή στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής και σε πνέυμα αθλητοπρέπειας να διεξαχθεί ένα ωραίο παιχνίδι. Ταυτόχρονα, ο Απόλλωνας έχει παραχωρήσει στην ΑΕΛ 1500 εισιτήρια για το Βόρειο Πέταλο και ο ίδιος αριθμός θα ισχύσει για την εκάστοτε φιλοξενούμενη ομάδα σε όλα τα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια. Ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους για κόσμια συμπεριφορά.
Αναφέρει η ανακοίνωση:
«Ο Απόλλωνας Λεμεσού και η ΑΕΛ Λεμεσού ενόψει του πρώτου φετινού αγώνα των ομάδων μας, επικοινωνούμε με τον φίλαθλο κόσμο της Λεμεσού και γενικότερα όλης της Κύπρου, για να ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο της καλής θέλησης και της συνεργασίας μεταξύ των Διοίκησεων των δύο ομάδων, ο Απόλλωνας έχει παραχωρήσει στην ΑΕΛ 1500 εισιτήρια για το Βόρειο Πέταλο και ο ίδιος αριθμός θα ισχύσει για την εκάστοτε φιλοξενούμενη ομάδα σε όλα τα φετινά μεταξύ μας παιχνίδια.

Η ποδοσφαιρική γιορτή της Λεμεσού είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή στις 19.00 στο «Στάδιο Άλφαμεγα» και όλοι μας θα πρέπει να απολαύσουμε ένα ωραίο αγώνα έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία των δύο ομάδων.

Ο αγώνας Απόλλων-ΑΕΛ και όλοι οι αγώνες μεταξύ των ομάδων μας, είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της πόλης μας και καλούμε τον κόσμο των δύο ομάδων να ζήσει αυτή την γιορτή και όλοι μαζί να συνεισφέρουμε ώστε να διεξαχθεί ένας ωραίος αγώνας με ωραία ατμόσφαιρα, μακριά από ενέργειες που μπορεί να ζημιώσουν τις ομάδες μας.
Καλούμε τους φίλαθλους των δύο ομάδων θα δώσουν μαζικά το παρόν τους στο γήπεδο και να απολαύσουμε ένα ωραίο παιχνίδι.
ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού
ΑΕΛ Λεμεσού»

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης