Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟMORE OF FOOTBALLΈνα πρωινό γεμάτο αγάπη και αλληλεγγύη...

Ένα πρωινό γεμάτο αγάπη και αλληλεγγύη…

Δελτίο τύπου εξέδωσε η ακαδημία Sporting Academy Limassol με αφορμή την πανέμορφη εκδήλωση που πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή (26/3)

Αναλυτικά:

Άλλο ένα πρωινό που διασκεδάσαμε οικογενειακά & προσφέραμε…

Χθες, Κυριακή 26/03, η ακαδημία μας, Sporting Academy Limassol, πρόσφερε στους γονείς αλλά και στους μικρούς μας φίλους ένα διαφορετικό Κυριακάτικο πρωινό. Πέρα από την διασκέδαση καταφέραμε και βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από το Υπάρχω – Κέντρο Εκπαίδευσης και αποκατάστασης.

Βέβαια, τα μαθήματα που λάβαμε από τους ανθρώπους του Υπάρχω, τους εθελοντές αλλά και τα άτομα που βρίσκονται σε τροχοκάθισμα ήταν σπουδαία. Μας έδειξαν ότι Υπάρχουν και αυτοί αλλά μας απέδειξαν, πως ότι έρχεται στη ζωή μας πρέπει να το αντιμετωπίζουμε και φυσικά να μην τα παρατάμε ποτέ.

Οι δράσεις του event περιελάμβαναν:

🟩Οι μαμάδες / γυναίκες έπαιξαν ποδόσφαιρο (και προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα)

🟩Ψήσαμε και κεράσαμε όλους τους παρεβρισκόμενους σουβλάκια

🟩Παίξαμε μπάσκετ σε τροχοκάθισμα αλλά δοκιμάσαμε και την αίσθηση του να οδηγείς ένα τροχοκάθισμα

Εμείς, ως Sporting Academy Limassol, θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε παρομοίου είδους δράσεις, τόσο για να προσφέρουμε χαρά σε μικρούς και μεγάλους αλλά για να προσφέρουμε και στην κοινωνία. Γιατί όπως πάντοτε λέμε, We Are More Than A Football Academy #sportingacademylimassol

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης