Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟMORE OF FOOTBALLΕπίσημη η πρόταση εξαγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απο τον Σεΐχη Γιασίμ Τζαμπέρ...

Επίσημη η πρόταση εξαγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απο τον Σεΐχη Γιασίμ Τζαμπέρ Αλ Τάνι!

Η πολυαναμενόμενη κίνηση απ’ το Κατάρ και τον Σεΐχη Γιασίμ Τζαμπέρ Αλ Τάνι, για την εξαγορά του 100% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έγινε το βράδυ της Παρασκευής (17/2)

Η πολυαναμενόμενη κίνηση απ’ το Κατάρ και τον Σεΐχη Γιασίμ Τζαμπέρ Αλ Τάνι, για την εξαγορά του 100% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έγινε το βράδυ της Παρασκευής (17/2), λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία που είχε τεθεί απ’ την οικογένεια Γκλέιζερ προς τους υποψήφιους αγοραστές.

Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού του Κατάρ, σε επίσημη δήλωσή του έκανε γνωστό πως θέλει να αγοράσει τους «κόκκινους διαβόλους» οι οποίοι κοστολογούνται 3 δις ευρώ απ’ τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες τους.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση η πρόταση έγινε απ’ το ίδρυμα του Σεΐχη «Nine Two» κι έχει μοναδικό σκοπό την συνολική αναδόμηση του κλαμπ με αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου, του γηπέδου, της ομάδας εντός κι εκτός γηπέδου, δίνοντας «μεγάλη έμφαση στη βελτιωμένη εμπειρία των οπαδών αλλά και της κοινότητας τους (που κατέχει μερίδιο του κλαμπ) ώστε η Γιουνάιτεντ να γίνει το μεγαλύτερο κλαμπ στον πλανήτη».

Για την Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται αντίστοιχα και ο Τζιμ Ραντκλίφ, ένας από τους πιο πλούσιους Βρετανούς και ιδιοκτήτης της INEOS.

Η UEFA απ’ την πλευρά της έχει «ανάψει» ήδη το πρώτο «πράσινο» φως για τις διαπραγματεύσεις, μολονότι και οι ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν είναι απ’ το Κατάρ, υποστηρίζοντας πως «…η συγκεκριμένη πρόταση δεν έχει καμία σχέση με τον γαλλικό σύλλογο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης