Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟMORE OF FOOTBALLΓήπεδο Λεμεσού/Πρώτο παιχνίδι: «Είμαστε στο τελευταίο 100άρι, έμειναν οι γραμμές»

Γήπεδο Λεμεσού/Πρώτο παιχνίδι: «Είμαστε στο τελευταίο 100άρι, έμειναν οι γραμμές»

Αντίστροφα κυλά ο χρόνος για να στηθεί η μπάλα στη σέντρα του νέου γηπέδου της Λεμεσού. Το μεσημέρι της Τρίτης έπεσαν οι υπογραφές στον ΚΟΑ με τα τρία σωματεία της πόλης (ΑΕΛ, Απόλλωνα, Άρη) για τη συμφωνία μεταβίβασης του γηπέδου και έτσι μπήκε το νερό στ’ αυλάκι. Στις 25 Νοεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια του γηπέδου, ενώ όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί αν και οι παρόντες απέφυγαν να ανακοινώσουν κάποια ημερομηνία τονίστηκε από όλους ότι έμειναν κάποιες λεπτομέρειες και αρχές ή το αργότερο μέσα Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Η προσπάθεια είναι να μπούμε στο νέο γήπεδο το συντομότερο δυνατό. Δεν είναι κάτι που θα αποφασίσουμε εγώ (σ.σ. Νίκος Κίρζης), ο κ. Χαραλάμπους (πρόεδρος σωματείου Απόλλων), ο κ. Χριστοδουλίδης (πρόεδρος σωματείου ΑΕΛ), ο κ. Ανδρέας Σοφοκλέους ή ο κ. Λυσάνδρου (πρόεδρος σωματείου Άρη). Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες, μόλις ετοιμαστούν αυτές οι λεπτομέρειες, να γίνουν και τα εγκαίνια στις 25 Νοεμβρίου και μετά νομίζω ότι η διαχειριστική επιτροπή θα μας ενημερώσει πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο. Αλλά νομίζω ότι όλες οι ενδείξεις λένε πως μετά τα εγκαίνια το γήπεδο θα είναι έτοιμο. Τώρα, αν θα είναι στις 27 ή στις 28 ή στις 30 αυτό θα το δείξει ο χρόνος».

Τι μπορείτε να μας πείτε για τις λεπτομέρειες που απομένουν; «Κάποια διαδικαστικά, κάποιες άδειες, κάποιες λεπτομέρειες εντός του γηπέδου που πρέπει να διορθωθούν. Θα διαφωνήσω λίγο με τον φίλο Ανδρέα (σ.σ. Μιχαηλίδη) δεν είμαστε στο τελευταίο μίλι, αλλά στα τελευταία 100 μέτρα. Άρα, τελειώνουμε, επιτέλους μετά από αρκετά χρόνια είμαστε στο τέλος».

Στο γήπεδο υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες; «Οι γραμμές μόνο!».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης