Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟMORE OF FOOTBALLΚαι πάλι το ΓΣΠ στο «τραπέζι» για το τελικό Κυπέλλου!

Και πάλι το ΓΣΠ στο «τραπέζι» για το τελικό Κυπέλλου!

Στην ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται μια τελευταία προσπάθεια, προκειμένου να μην παραβιαστεί αναγκαστικά η προκήρυξη και να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Κύπρο!

Προς… Κύπρο οδεύει και πάλι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet!

Η ΕΠΟ, προκειμένου να μην παραβιαστεί αναγκαστικά η προκήρυξη, χτύπησε ξανά την πόρτα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για τη διεξαγωγή του μεγάλου αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο νησί!

Η διαφορά αυτήν τη φορά είναι ότι η συζήτηση γίνεται για ματς κεκλεισμένων των θυρών, με δεδομένο ότι η κυπριακή αστυνομία απάντησε αρνητικά στις 12 Απριλίου στο να διεξαχθεί ο τελικός στο ΓΣΠ, αλλά με οπαδούς των δύο ομάδων. Ενδεχομένως, δηλαδή, τώρα η στάση της να είναι διαφορετική.

Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή του Αγρινίου και της έδρας του Παναιτωλικού, που φαινόταν να κερδίζει έδαφος σε σχέση με άλλα γήπεδα, περνά αυτήν τη στιγμή σε δεύτερη μοίρα, με την ΕΠΟ να αναζητά ξανά τη λύση εκτός Ελλάδας. Και όπως προαναφέραμε, αυτή η τελευταία προσπάθεια γίνεται, προκειμένου να μην παραβιαστεί η προκήρυξη, που αναφέρει ότι ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί είτε στο Πανθεσσαλικό είτε στο εξωτερικό.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην Εκτελεστική της Δευτέρας, στις 16:00…

Πηγή: www.sport-fm.gr

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης