Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟMORE OF FOOTBALLΚαταγγελίες για «δάνεια» της ΚΟΠ σε ομάδες της πρώτης Κατηγορίας!!!

Καταγγελίες για «δάνεια» της ΚΟΠ σε ομάδες της πρώτης Κατηγορίας!!!

Σοβαρές κατηγορίες από τον πρόεδρο του ΠΑ.Σ.Π. Σπύρο Νεοφυτίδη προς την ΚΟΠ! Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στον Super Sport FM, τόνισε μεταξύ άλλων πως «έφυγαν» τεράστια κεφάλαια από την ΚΟΠ σε διάφορες ομάδες για να ξεπεράσουν δυσκολίες και συγκεκριμένα της Α’ Κατηγορίας.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: »Έχουμε κάποιες σοβαρές υποψίες πως έφυγαν τεράστια κεφάλαια σε διάφορες ομάδες για να ξεπεράσουν δυσκολίες. Θα έπρεπε να μπει μία ανεξάρτητη εταιρεία για να ελέγξει τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, αυτό θα έπρεπε να το αιτηθούν τα Σωματεία. Έχουμε μάθει ότι δόθηκαν δανεικά σε διάφορες ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Αν μιλάμε για τεράστια ποσά όπως διαφαίνεται, υπάρχει παρέμβαση στο πρωτάθλημα. Φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στα οικονομικά της Ομοσπονδίας. Έπρεπε να ελεγχθούν τα οικονομικά από ανεξάρτητη ελεγκτική αρχή. Με αυτόν τον τρόπο που παρέχεται βοήθεια σε επιλεγμένες ομάδες, γίνεται καθαρή αλλοίωση του πρωταθλήματος. Ποιος αποφασίζει να δοθούν αυτά τα λεφτά και με ποιον τρόπο παίρνουν τις αποφάσεις»;

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης