Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟMORE OF FOOTBALLΚάτσετε την μπάλα κάτω, είναι μόνο ένα παιχνίδι

Κάτσετε την μπάλα κάτω, είναι μόνο ένα παιχνίδι

Και τώρα τί γίνεται τώρα… Πέστε μας σας παρακαλώ. Μετά τη νέα εμπρηστική επίθεση σε βάρος μητέρας διαιτητή, (του Μενέλου Αντωνίου), οι διαιτητές θα απέχουν επ’ αορίστου από την ενεργό δράση, μέχρι να ληφθούν σοβαρά μετρά ασφάλειας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το πρωτάθλημα μας για την ώρα βρίσκεται στον αέρα. Τα λεφτά είναι πολλά και ίσως γι’ αυτό τον λόγο τρέχει η γλώσσα κάποιων, φανατίζοντας τα θολωμένα μυαλά, κάποιων που θέλεουν να ονομάζονται ποδοσφαιρόφιλοι…Κρίμα γιατί το ποδόσφαιρο είναι λαϊκό άθλημα και όλοι, από το κάθε πόστο και το κάθε μετερίζι, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Αυτά που βλέπουμε στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων μας είναι ωραία, αλλά απο εκεί και περα κάποιοι στούς πάγκους και δεν εννοούμε μόνο τους προπονητές, οφείλουν να είναι πιο σοβαροί. Μερικοί θέλουν να κάνουν κουμάντο παντού…
Οι διαιτητές της Α’ Κατηγορίας, μετά το νέο θλιβερό γεγονός, ενημέρωσαν με επιστολή τους την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ότι θα απέχουν επ’ αόριστο από την ενεργό δράση.

Οι διαιτητές της Α’ Κατηγορίας, παρόλο που έχουν διαγραφεί από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου, οργανώθηκαν, κάνοντας μια επιτροπή που αναλαμβάνει τα προβλήματα τους και επικοινωνεί απευθείας με την ομοσπονδία. Η επιτροπή αυτή αποφάσισε πως οι πολλαπλές επιθέσεις κατά διαιτητών που έχουν θέσει σε κίνδυνο της ζωή τους, με το κερασάκι στην τούρτα να είναι το τελευταίο περιστατικό που αφορά τον Μενέλαο Αντωνίου, δεν αφήνει άλλη επιλογή στους διαιτητές απ’ την αποχή.
Εκ των πραγμάτων η εξέλιξη αυτή δημιουργεί ένα μεγάλο ερωτηματικό για την διεξαγωγή ή όχι του αποψινού αγώνα ανάμεσα στην Νέα Σαλαμίνα και τον Εθνικό Άχνας αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
                     ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης