Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟMORE OF FOOTBALLΠιπεράτες αποκαλύψεις για Νεϊμάρ!

Πιπεράτες αποκαλύψεις για Νεϊμάρ!

Η Κέιτ Άλβες, βολεϊμπολίστρια και διάσημο μοντέλο του OnlyFans από τη Βραζιλία, αποκάλυψε στον «αέρα» του Big Brother ότι ο Νεϊμάρ την προσέγγισε για να έχει ερωτικές περιπτύξεις με την ίδια και τη δίδυμη αδερφή της.

Για μια ακόμα φορά ο Νεϊμάρ απασχολεί τα βραζιλιανικά tabloid, αυτή τη φορά με αφορμή τα μηνύματά του σε μοντέλο του OnlyFans.

Αυτό από μόνο του πιθανότατα δεν θα συνιστούσε κάτι άξιο προσοχής, το γεγονός, όμως, ότι προσέγγισε την κοπέλα ζητώντας τρίο με τη δίδυμη αδερφή της ήταν εκείνο που προκάλεσε πολύ μεγαλύτερη (αρνητική) εντύπωση.

Ο λόγος για την Κέιλα Άλβες, διάσημη influencer με 2 εκατ. ακολούθους στο Instagram και επαγγελματία βολεϊμπολίστρια, η οποία αποκάλυψε στον «αέρα» του βραζιλιανικού Big Brother που συμμετέχει ότι ο «Νέι» έστειλε μήνυμα πρώτα στη δίδυμη αδερφή της, Κέιτ κι έπειτα στην ίδια, με απώτερο σκοπό να αναπτύξει ερωτικές περιπτύξεις και με τις δύο.

«Ο Νεϊμάρ μιλούσε με τη δίδυμη αδερφή μου. Και μετά έστειλε και σε μένα. Ξέρεις τι μου ζήτησε; Αν θα μπορούσε να κάνει τρίο μαζί μας», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: Ήταν λάθος του. Αν είχε στείλει μήνυμα μόνο σε μένα, θα ήμουν ήδη στο Παρίσι. Έκανε λάθος μαζί μας».

Πηγή: Gazzetta.gr.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης