Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟMORE OF FOOTBALLΣτην Κύπρο για μίνι προετοιμασία ο ΠΑΟΚ!

Στην Κύπρο για μίνι προετοιμασία ο ΠΑΟΚ!

Η απόφαση ελήφθη. Στο χρονικό διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει μετά τον κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Βόλο, οι παίκτες του Δικεφάλου θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν, σε ένα μίνι στάδιο προετοιμασίας. Στην Κύπρο αναμένεται να μεταβεί η αποστολή του Δικεφάλου.

Αυτή είναι η νεότερη πληροφόρηση για την προετοιμασία, για την οποία σας είχαμε προϊδεάσει αναλυτικά μέσα από τη Metrosport και το Metrosport.gr.

Και πιο συγκεκριμένα στην Λάρνακα αναμένεται να γίνει η προετοιμασία. Εκεί θα είναι η βάση των παικτών του ΠΑΟΚ. Από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου. Αυτή την στιγμή οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ τσεκάρουν όλες τις λεπτομέρειες και εξετάζουν τα γήπεδα και τις συνθήκες που επικρατούν στην Λάρνακα, προκειμένου εκεί να γίνει η προετοιμασία.

Πολλές ομάδες εκτός Κύπρου, έχουν επιλέξει το νησί της Αφροδίτης ως βάση τους κατά την διάρκεια του Μουντιάλ. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα βρει αντιπάλους και για φιλικά παιχνίδια που είναι απαραίτητα, για να διατηρηθούν οι παίκτες σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Πηγή: Metrosport.gr

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης