Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΣΤΗΛΕΣΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΑΤα 5 χειρότερα λάθη που μπορεί να κάνετε στο πρώτο ραντεβού

Τα 5 χειρότερα λάθη που μπορεί να κάνετε στο πρώτο ραντεβού

Ό,τι και να λέτε, είμαστε όλοι ένοχοι για το νούμερο 1.

Είναι δύσκολοι οι καιροί που ζούμε, ειδικά για όσους είναι single και βγαίνουν το ένα πρώτο ραντεβού μετά το άλλο. Ποια είναι, όμως, η σωστή συμπεριφορά στο πρώτο ραντεβού;

Ευτυχώς που υπάρχουν οι άνθρωποι του Plenty Of Fish και ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να αποφύγουμε. Σ’ έρευνα 2000 ατόμων βρήκαν ποιοι είναι οι πέντε κορυφαίοι λόγοι που ένα ραντεβού μπορεί να πάει άπατο. Έχω ένα προαίσθημα ότι είμαστε όλοι ένοχοι για το νούμερο ένα, αλλά ζούμε στο 2017, τι να κάνουμε;

Limassol Today - Coupke

Δεν έχετε τίποτα κοινό

Όλοι το έχουμε πάθει κάποια στιγμή, ειδικά αν βγαίνουμε πρώτα ραντεβού με ανθρώπους που μπορεί να μην έχουμε ξαναδεί. Είτε μας έχει κανονίσει το ραντεβού η φίλη μας η Νίτσα είτε έχουμε γνωριστεί στο διαδίκτυο.

Το 9% των single που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως το να μην έχεις τίποτα κοινό να συζητήσεις μπορεί να είναι πού μεγάλος λόγος για να μην υπάρχει δεύτερο ραντεβού.

Η συζήτηση απλά δεν κυλάει. Κάντε μια χάρη στους εαυτούς σας και φύγετε όσο είναι νωρίς.

Limassol Today - Diafores

Ο/Η Πρώην

Από όλα τα θέματα που μπορεί κάποιος να συζητήσει σε ένα πρώτο ραντεβού, εμπιστευτείτε μας, το να μιλήσεις για τον/την πρώην, είναι η χειρότερη επιλογή.

Φυσικά κάποια στιγμή μέσα σε μια σχέση θα πρέπει να αναφερθείς στο παρελθόν σου και το πιο πιθανό είναι ότι θα το μετανιώσεις αμέσως, αλλά κανείς δεν θέλει να μάθει λεπτομερώς γιατί χώρισες από την πρώτη μέρα.

Δυο είναι οι κυριότεροι λόγοι. Πρώτον μπορεί να φανείτε απελπισμένοι και δεύτερον το πιο πιθανό είναι ο/η  απέναντί σας να νομίζει ότι σε δυο μήνες θα θάβετε αυτόν/αυτήν.

Limassol Today - Ex

Η Αγένεια

Ο κυριότερος κανόνας των ραντεβού. Μην είστε αγενείς! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να διαφωνεί με αυτό. Η αγένεια είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε.

Και μην προσπαθείτε να κουκουλώσετε την αγένειά σας λέγοντας ότι είναι ειλικρίνεια. Δεν είναι. Κρατήσετε την ειλικρίνειά σας για το σπίτι.

Limassol Today - Rude

Το Κάπνισμα

Καπνιστές λυπούμαστε πολύ! Το ν’ ανάψατε τσιγάρο την  ώρα που τρώτε ή ακόμα χειρότερα να βγαίνετε κάθε λίγο και λιγάκι έξω για να καπνίσετε, μπορεί να είναι μοιραίο για ένα πρώτο ραντεβού.

Limassol Today - Smoking

Να κοιτάτε συνέχεια το κινητό σας

Το να αναβοσβήνει συνέχεια η οθόνη του κινητού σας είναι μεγάλο πρόβλημα για ένα ραντεβού, όχι μόνο για το πρώτο. Δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεστε γι΄ αυτόν που έχετε απέναντί σας.

Επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε με το flight mode

Limassol Today - Mobile
ΠηγήEsquire

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης