Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΣΤΗΛΕΣΜΟΝΟΛΟΓΟΣΕίστε φασίστας κύριε Υπουργέ
#ΣΤΗΛΕΣ:

Είστε φασίστας κύριε Υπουργέ

Εδώ και μέρες αναρωτιέμαι τι από όλα συμβαίνει σε αυτόν το τόπο; Πάθαμε μαζική αμνησία; Φοβηθήκαμε; Βαρεθήκαμε; Συνηθίσαμε; Κουραστήκαμε; Μήπως σε αυτά ποντάρουν όσοι με έπαρση προκαλούν τις αντοχές μας; Και εξηγούμαι χωρίς προλόγους. Είστε φασίστας κύριε Υπουργέ. Όχι μόνο ως χαρακτηρισμός οργής που ξεστομίζεται σε γήπεδα και καφενεία αλλά ως κυριολεκτικός χαρακτηρισμός έτσι όπως ορίζεται ο φασισμός στα λεξικά.

 «Φασισμός αρσενικό
1. (πολιτική) ακροδεξιά, αυταρχική, εθνικιστική πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα, με παραστρατιωτικά και μιλιταριστικά χαρακτηριστικά, που θέτει το έθνος, το οποίο ορίζει στη βάση μεταφυσικών ή υπεριστορικών δεδομένων, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και δρα για τη δημιουργία μιας κρατικής εθνικής κοινότητας, καταργώντας τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό
2. (ιστορία) ιταλικό δικτατορικό κίνημα και καθεστώς υπό τον Μπενίτο Μουσολίνι
3. (καταχρηστικά) (κατ’ επέκταση) κάθε αυταρχική ή καταπιεστική συμπεριφορά».

Γι΄αυτό εσείς είστε ακόμα πιο επικίνδυνος. Όχι μόνο για την παιδεία, τον πολιτισμό, την κοινωνία αλλά και για την ίδια την πολιτεία. Πηγαίνοντας να συναντήσετε το ΕΛΑΜ για θέματα πολιτισμού (και καλά), κάνατε ακόμα μια φορά μια συμβολική δήλωση (μπαίνουμε και σε προεκλογικό κλίμα, ας μην ξεχνιόμαστε) όπως και όλες τις προηγούμενες φορές. «Συμβολικά» συναντήσατε το ΕΛΑΜ πρώτο, αμέσως μετά την ορκομωσία σας. «Συμβολικά» αποτίνετε τον φόρο τιμής σας και στο μνημόσυνο του Γρίβα τον οποίο πολύ ουσιαστικά και
καθόλου απλά «συμβολικά» θεωρείτε ιερό σας τέρας.

Είστε φασίστας κύριε Υπουργέ. Με ό,τι «συμβολίζει» και συνεπάγεται αυτό για την Κύπρο που πλήρωσε το φασιστικό παραλήρημα των συνταγματαρχών και της ΕΟΚΑ Β΄.Με ό,τι «συμβολίζει» και συνεπάγεται αυτό για την παγκόσμια ιστορία: 60 Εκατομμύρια νεκροί. Πείνα. Κακουχίες. Διαχασμός. Μίσος. Μίσος. Θάνατος στους εβραίους. Θάνατος στους έγχρωμους. Θάνατος στους ψυχικά διαταραγμένους, στους τσιγγάνους, στους ομοφυλόφιλους. Θάνατος στους κομμουνιστές.

Δεν θα συζητήσω καθόλου για το δικαίωμά σας να δείτε όποιον θέλετε. Γιατί είναι όντως δικαίωμα σας. Η προτεραιότητα που δίνετε σε μια πολιτική παράταξη η οποία πρεσβεύει τα συγκεκριμένα ιδεώδη του αγκυλωτού σταυρού, η οποία συνδέεται με την παράνομη εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, η οποία ασπάζεται τις πράξεις των δολοφόνων της χούντας και της ΕΟΚΑ Β΄ της οποίας ιδρυτής ήταν ο Γρίβας, μου δίνει και μένα το δικαίωμα να σας αποκαλώ φασίστα και ο φασισμός ουδεμία σχέση έχει είτε με την παιδεία, είτε με τον πολιτισμό.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης