Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗCULTUREΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣΗ νέα βασιλική σειρά του Netflix θα είναι σουηδική

Η νέα βασιλική σειρά του Netflix θα είναι σουηδική

Το σουηδικό κοινό αποκτά το δικό του «The Crown», με πρωταγωνιστή τον βασιλιά Κάρολο ΙΣΤ ́ Γουσταύου (Carl XVI Gustaf). Προσωρινά έχει ονομαστεί «Monarki» και ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Θα προβληθεί προς τα τέλη του χρόνου καθώς τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με το tatler.

Από την πλευρά της η βασιλική οικογένεια έχει αποδοκιμάσει την σειρά που γράφει η Σουηδέζα συγγραφέας και σεναριογράφος τηλεοπτικών σειρών, Άσα Λαντζ.

«Η ιστορία του βασιλιά μας είναι διαφορετική. Δεν μεγάλωσε με την προσοχή του κόσμου στραμμένη πάνω του, αλλά η ζωή του είναι εξίσου δραματική και συναρπαστική. Και εντελώς άγνωστη σε πολλούς από εμάς», είπε η Λαντζ στο Variety.

Ο βασιλιάς Κάρολος ΙΣΤ ́ Γουσταύος ανέβηκε στο θρόνο σε ηλικία 27 ετών, μετά τον θάνατο του παππού του. Ήταν μόλις επτά ετών όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα του σε αεροπορικό δυστύχημα και στο παρελθόν είχε μιλήσει για το πόσο δύσκολα ήταν χωρίς την πατρική φιγούρα. Το 2010 το βιβλίο «The Reluctant Monarch» φέρνει στο φως την άγνωστη πλούσια ερωτική ζωή του με εκείνον να απαντά πως «έγιναν πριν από πολλά χρόνια».

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης