Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10

ΘΕΑΤΡΟ

Οι “κατά χάριν” χορηγίες του κράτους και η αναφορά στο Ριάλτο…

«Τους έχουμε μέσα χωρίς ενοίκιο, αυτό είναι απαράδεκτο» είπε ο κ. Μιχαηλίδης, και πως το κράτος θα πρέπει να αναλάβει τη διοίκηση του θεάτρου Ριάλτο στη Λεμεσό... Εμείς λέμε πως ίσως το Ριάλτο θα έπρεπε να αναλάβει τη διοίκηση του κράτους...!

Άννα Πολιτκόφσκαγια – απόψε Παρασκευή

Η Έλενα Αγαθοκλέους σε σκηνοθεσία Διομήδη Κουφτερού... Ριάλτο.... Απόψε...

Σκρουτζ – Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία

Παραμονή Χριστουγέννων και ο τσιγκούνης και παράξενος Εμπενίζερ Σκρουτζ, συμπεριφέρεται άσχημα στους ανθρώπους που τον περιβάλλουν. Εκείνο το βράδυ τον επισκέπτονται τρία πνεύματα των Χριστουγέννων, που του θυμίζουν όλα όσα έχουν αξία στη ζωή.

Ο DARK DARK DARK του Φώτη Νικολάου

"Όσα δεν λέγονται, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν κιόλας... Ο καθείς δίνει έναν αγώνα σιωπής."

«Ο Πατέρας» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ η 170η παραγωγή της ΕΘΑΛ

Η αιώνια διαμάχη των δύο φύλων…ο γάμος, οι συγκρούσεις μέσα σε αυτόν και η διάλυση του…οι κοινωνικές αντιλήψεις για τον ρόλο του καθενός…η εξουσία για το παιδί και ποιος αναλαμβάνει τις αποφάσεις για το μέλλον του…παραμένουν πάντα επίκαιρα

ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ της Μαρίνας Αρμεύτη

Το ερώτημα πλανιέται διαρκώς: Ποιος τελικά δολοφόνησε τον Βάσο Παυλίδη; Ποιο το κίνητρο; Τι άλλο έκρυβε το μυστηριώδες παρελθόν του "καθως πρέπει νοικοκυραίου"; Μπορούν ιστορικά γεγονότα να θαφτούν για πάντα; Οι απαντήσεις επί σκηνής.

ΟΙ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ του Γιώργου Σκούρτη

Στις 9/11 η πρεμιέρα της καινούργιας παραγωγής "Νταντάδες" του Γ. Σκούρτη, σε σκηνοθεσία Άδωνη Φλωρίδη στο Συνεργείο!

«Ο Ψαροτρομάρας» μετά από 8 χρόνια επιτυχίας σε Ελλάδα & Ευρώπη, έρχεται Παττίχειο

Στις παραστάσεις χρησιμοποιείται η πρωτοποριακή τεχνική του μαύρου θεάτρου όπου εξαφανίζει εντελώς τους ανθρώπους από το χώρο και οι κούκλες και τα έντονα χρώματα κινούνται στα μάτιια των θεατών μαγικά!

ΕΠΕΙΓΟΝ email AΠO TON KΥΡΙΟ ΤΣΕΧΩΦ

βασισμένο σε διηγήματα και θεατρικά έργα του Άντον Τσέχωφ και στο έργο «Ο καλός γιατρός» του Νιλ Σάιμον

Στη Δέσποινα Μπεμπεδέλη το βραβείο συνολικής προσφοράς των βραβείων Madame Figaro-Γυναίκες της Χρονιάς

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον διαρκή αγώνα της γυναίκας σε όλους τους τομείς της ζωής, σημειώνοντας ότι ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη ισότητα των φύλων.

Kαινούργια σεζόν για το θεατρικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα lipasma.

Tο Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ συνεχίζει για 9η χρονιά τη λειτουργία του θεατρικού εκπαιδευτικού προγράμματος lipasma, με εβδομαδιαία μαθήματα στον εξοπλισμένο χώρο του Ξυδάδικου.

Ο Βυσσινόκηπος του Άντον Τσέχωφ

Το εμβληματικό αριστούργημα του μεγάλου Ρώσου δημιουργού Άντον Τσέχωφ, Ο Βυσσινόκηπος, παρουσιάζεται από το Θέατρο Τσέπης στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κύπρια 2022.

Ο Λούης Πατσαλίδης σε ευρωπαϊκή περιοδεία!

Ο κορυφαίος stand up comedian της Κύπρου σ’ ένα απολαυστικό european tour! H παράσταση είναι στην Ελληνική γλώσσα και δεν γίνεται χρήση της Κυπριακής διαλέκτου.

Δημοφιλή

Τελευταία Νέα