Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10

ΘΕΑΤΡΟ

Οι Tango Legends επιστρέφουν στο Θέατρο Ριάλτο

Μια παράσταση όπου οι ερμηνείες γίνονται ένα με τα εκρηκτικά ακούσματα και τους ρυθμούς.

“Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ”: Το αριστούργημα του Αντώνη Τσιπιανίτη με την Κατερίνα Διδασκάλου

Δέκα χρόνια τώρα, τα σημαντικά μηνύματα του έργου περνούν στους θεατές μέσα από το χιούμορ,  την συγκίνηση, ένα καταπληκτικό, βαθιά ανθρώπινο κείμενο και μια συγκλονιστική ερμηνεία.

«Το ταξίδι στο Μπάουντιφουλ»

Έργο βαθύτατα συγκινητικό και τρυφερό το «Ταξίδι στο Μπάουντιφουλ» αναδεικνύει την ανυπέρβλητη ανάγκη του ανθρώπου, που βαδίζει προς το τέλος της ζωής του, για επιστροφή στις «ρίζες» του. *Με τη φοβερή Δέσποινα Μπεμπεδέλη *Ριάλτο 19 του μήνα

 «Τα κορίτσια της λίμνης»

Με αφορμή τις γυναικοκτονίες που έγιναν πρωτοσέλιδο, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος σκιαγραφεί βασισμένος σε ψυχολόγους και μαρτυρίες αστυνομικών, την έμφυλη βία. Ένα έργο με ανατριχιαστικά μηνύματα. Από το Θέατρο ΑντίΛογος στο Θέατρο Ριάλτο στις 11 Μαϊου.

Το πρόγραμμα του Ριάλτο για τον Μάιο

Θέατρο, Χωρό, όπερα και για τον μήνα Μάιο στο θέατρο Ριάλτο

Η Θεατρική παράσταση«Αρίστος» σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαγεωργίου με την Φιλαρέτη Κομνηνού

Μετά από 4 χρόνια επιτυχίας στην Ελλάδα έρχεται και στην Κύπρο!

«Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται»

Οκτώ γυναίκες συναντιούνται σ’ ένα σπίτι, όπου διαπιστώνουν ότι ο κύριος του σπιτιού είναι νεκρός. Αποκλεισμένες μέσα σ’ αυτό το σπίτι, ψάχνουν να βρουν τη δολοφόνο που χωρίς αμφιβολία… είναι μια από αυτές!

Rigoletto – Η διάσημη όπερα του Βέρντι στο Θέατρο Ριάλτο

Το Θέατρο Ριάλτο προβάλλει από τη Βασιλική Όπερα στη Μεγάλη Βρετανία, το αριστούργημα του Giuseppe Verdi, Rigoletto

Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης από το Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Η πολύ γνωστή ελληνική σουρεαλιστική κωμωδία του Άκη Δήμου, «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» ανεβαίνει από το Θέατρο Διόνυσος, σε σκηνοθεσία Κώστα Σιλβέστρου.

«Αρίστος»: Μια Αριστο-τεχνικά δραματουργική παράσταση

Η βραβευμένη παράσταση του Γιώργου Παπαγεωργίου, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη «Ο γύρος του θανάτου», έρχεται από την Αθήνα στο Θέατρο Ριάλτο σε έναν τελευταίο κύκλο παραστάσεων.

Απονεμήθηκαν τα Βραβεία Θεάτρου Θοκ για τη χρονιά που πέρασε

🏆Η μεγάλη οικογένεια του θεάτρου τίμησε τον Σπύρο Σταυρινίδη με το μεγάλο βραβείο ΘΟΚ,, τον Αντώνη Γεωργίου ως δημιουργό της χρονιάς, τη Χριστίνα Παπαδοπούλου ως νέα δημιουργό υπό τη μουσική του Κώστα Κακογιάννη και σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Λάρκου.

Ένα Πορτρέτο για τη Μόνα Λίζα

Είναι παιδαριώδης. Είναι ώριμη για την ηλικία της. Είναι ζωηρή αλλά και υπάκουη. Είναι έξυπνη. Είναι αφελής. Είναι δεκάδες άλλες αντιθέσεις. Είναι η διάσημη Μόνα Λίζα.

Ακρότητες – stand up comedy

Ο «κακός» της κυπριακής τηλεόρασης, Μάριος Στυλιανού, όπως δεν τον έχουμε συνηθίσει! Από τα λάθος πράγματα που λέμε στο σεξ μέχρι το αν θα έρθει ο λύκος αν δεν φάμε το φαϊ μας, θα τα πούμε στο Giraffe Cafe Bar.

Το μεγάλο RESPECT στην παράσταση Ερωτευμένα άλογα

Μια παράσταση υπερπαραγωγή, με απίστευτα σκηνικά, με ενσωμάτωση τεχνολογίας, με τα παιδιά ειδικών ικανοτήτων, άφησαν την Κύπρο με το στόμα ανοικτό. Η λέξη Συγχαρητήρια στο Συνεργείο, το Ριάλτο, τους συντελεστές, είναι μικρή, πολύ μικρή!

Eρωτευμένα Άλογα

Τι είναι ο έρωτας; Πώς τον βιώνουμε; Έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτόν; Πώς μπορεί μια τόση δα στιγμή να οδηγήσει σε ασταμάτητη φαντασίωση, σε σκέψη που τρελαίνει το μυαλό; Πώς μπορεί ο έρωτας να εξισώνει τους ανθρώπους σε μια μόνο κατάσταση. Του ερωτευμένου!

Δημοφιλή

Τελευταία Νέα