Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10

ΣΤΗΛΕΣ

Powered by kone"

ΑΡΧΙΚΗΣΤΗΛΕΣ

Το Saw X και άλλα 12 escape rooms από την κόλαση

Μέχρι πού θα έφτανες προκειμένου να βγεις ζωντανός; Αυτή την εβδομάδα βλέπουμε Saw X στο σινεμά και ξεκλειδώνουμε ακόμα 12 κινηματογραφικά escape rooms από την κόλαση!

Η σημασία της έρευνας απόψεων και αντιλήψεων προσωπικού

Στις μέρες μας πολλοί συνάδελφοι στον χώρο της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού αντιμετωπίζουν προκλήσεις, τόσο στην ανεύρεση νέων ταλέντων όσο και στην διατήρηση των υφιστάμενων. Όσο αυξάνεται ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών και όσο οι επαγγελματίες βρίσκουν συνεχώς διαφορετικές ευκαιρίες, οι δύο πιο πάνω προκλήσεις θα μεγαλώνουν.

Ξεφεύγουν οι τιμές οικιών και διαμερισμάτων

Η πορεία των τιμών στην αγορά των ακινήτων της Κύπρου κινείται ανοδικά τα τελευταία χρόνια σαφώς επηρεασμένη από το κόστος των κατασκευαστικών υλικών και την αυξημένη ζήτηση. Ως εκ τούτου βλέπουμε τόσο τις τιμές των ενοικίων όσο και των πωλήσεων σπιτιών και διαμερισμάτων να αυξάνονται.

Σιγουριά, ασφάλεια και ευελιξία στη διαχείριση επενδυτικών κεφαλαίων

Στο ραγδαία μεταβαλλόμενο διεθνές οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων ετών, έννοιες όπως η ορθή διαχείριση, η ασφάλεια και η προσβασιμότητα έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους επενδυτές.

Υπάρχει πολιτική βούληση για βελτίωση του συστήματος αδειοδότησης της ανάπτυξης;

Ο κατασκευαστικός τομέας αποτελεί αδιαμφισβήτητα ζωτικό τομέα της οικονομίας του τόπου καθώς ενισχύει την ανάπτυξη μέσω της προσέλκυσης νέων επενδύσεων και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Παράλληλα όμως και εξίσου, αν όχι και περισσότερο, σημαντικός είναι ο αντίκτυπος που έχει άμεσα και έμμεσα στην ποιότητα ζωής

Επιτόκια δανεισμού, ένας ατελείωτος εφιάλτης

Την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα έχει ανακοινώσει την αύξηση του βασικού επιτοκίου για δέκατη συνεχόμενη φορά με στόχο την συγκράτηση του πληθωρισμού και την επαναφορά του στο ‘επιθυμητό’ ποσοστό του 2%. Αυτή η επιθυμία όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν έχει αλυσιδωτές επιπτώσεις και κυρίως επιβράνδυνση στην οικονομία.

Ιδιωτική κατανάλωση και επενδύσεις οι βασικοί τροφοδότες της ανάπτυξης το 2023

Η κυπριακή οικονομία δεν αναμένεται να επηρεαστεί σημαντικά στο υπόλοιπο του 2023 από τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία, υποστηριζόμενη πρωτίστως από την κατανάλωση των νοικοκυριών σε συνθήκες υποχώρησης του πληθωρισμού

Βλέπουμε Wilderness και Burning Body για trashy αλλά απόλυτα bingable ψυχαγωγία

🎥 Wilderness και Burning Body γιατί κάποιες φορές θέλεις απλά μια σειρά τσίχλα για τα μάτια χωρίς να το πολυζορίζεις 📺 Μαρίνος Νομικός 🎞

Έμαθα πως τον Ζακ τον έθαψαν στο χωριό, ντυμένο γαμπρό

...με αφορμή την επέτειο θανάτου του Ζακ... Μάλλον, της δολοφονίας του. -της Ανθής Ερμογένους

Ρομπότ με ρούμι

Η εταιρεία, φέρνοντας στη ζωή τη Mika, τον πρώτο CEO ανθρωπόμορφο ρομπότ, υπογράμμιζε για άλλη μια φορά τη φήμη της ως  «οραματιστή της εποχής της»

Οι υπηρεσίες ενοποιημένης επικοινωνίας είναι το μέλλον για κάθε επιχείρηση και οργανισμό

Οι εξελίξεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας τα τελευταία 35 χρόνια ήταν δραστικές, ραγδαίες αλλά και καθοριστικές, τόσο για την καθημερινή λειτουργία κάθε οργανισμού και επιχείρησης, όσο και σε ό,τι αφορά τις προοπτικές που διανοίγονται για το μέλλον.

Νέοι Θεσμοί Πολιτικής Δικονομίας-Νέα Πρόκληση

Με την είσοδο στο Φθινόπωρο εισερχόμαστε και στην νέα δικαστική χρονιά, έχοντας να διαχειριστούμε μια ριζική μεταρρύθμιση με την εφαρμογή των Νέων Κανονισμών Πολιτικής Δικονομίας.

Περιβαλλοντικές δράσεις στις Βαλτικές Χώρες

Υπάρχουν κάποιες ευρωπαϊκές χώρες τις οποίες θαυμάζουμε για την τελειότητα, την καθαριότητα και την τεχνολογική πρόοδο τους.  Δεν έχει σημασία το μέγεθος της χώρας αλλά οι δράσεις και τα έργα που εκτελούνται, για να νιώθουν οι πολίτες πιο καλά και να εμπλέκονται στη χάραξη πολιτικών, κυρίως όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και την τεχνολογική εξέλιξη.

Η ενεργειακή μετάβαση στις πόλεις

Η ενεργειακή μετάβαση στις πόλεις δεν είναι μόνο θέμα τεχνολογίας, αλλά επίσης και θέμα κοινωνικής συμμετοχής.

Μπιντζάρουμε μανιωδώς Dear Child και πάμε σινεμά για το A Haunting in Venice

Ενα γερμανικό ψυχολογικό θρίλερ έξι επεισοδίων στο Netflix και το κοντινότερο που έφτασε ποτέ η Αγκάθα Κρίστι σε ιστορία τρόμου, οι προτάσεις για αυτή την εβδομάδα.

Δημοφιλή

Τελευταία Νέα