Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10

CULTURE

O Δημήτρης Παπαγγελίδης προσκαλεί οκτώ φίλους στο The Guitar project

Ο Δημήτρης Παπαγγελίδης, ένας απο τους σημαντικότερους Έλληνες κιθαριστές της εποχής μας, προσκαλεί και μοιράζεται τη σκηνή με οκτώ φίλους - κορυφαίους Κύπριους μουσικούς.

Η Gucci λάνσαρε ομπρέλα 1550€ που δεν είναι αδιάβροχη και υπάρχει ήδη λίστα αναμονής

Μια διακοσμητική ομπρέλα της Gucci δέχτηκε θύελλα επικρίσεων στην Κίνα, καθώς οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διαμαρτύρονται πως η ομπρέλα δεν είναι αδιάβροχη.

Το “Money Heist Korea” ενώνει την διχασμένη Κορέα του σήμερα

Το Netflix περιγράφει τη σειρά ως: "Μια ληστεία χωρίς όρια. Ένα τολμηρό νέο όραμα για την απόλυτη ληστεία. Σε μια χώρα χωρίς σύνορα".

Οι Tango Legends επιστρέφουν στο Θέατρο Ριάλτο

Μια παράσταση όπου οι ερμηνείες γίνονται ένα με τα εκρηκτικά ακούσματα και τους ρυθμούς.

Βαγγέλης Παπαθανασίου: «Η μουσική είναι η άυλος υλοποίηση του θείου»

Σε ηλικία τεσσάρων ετών έγραψε το πρώτο τραγούδι του και στα έξι έπαιξε ενώπιον 2.000 θεατών, στην πατρίδα του, τον Βόλο. Ο μικρός «Βάγγος» γρήγορα έγινε «Vangelis» και η μουσική του ταξίδεψε παντού. Ακόμη και στο Διάστημα. Αυτή είναι η ιστορία του...

Όταν το -ξε- μπροστά από λέξεις δεν είναι πάντα το τέλος μιας κατάστασης

Ξεστραβωσε. Είχε στραβώσει και τώρα του πέρασε. Ξενύσταξα. Νύσταζα και τώρα όχι πια. Το ξε δεν λειτουργεί πάντα όμως ως αντίθετη ενέργεια. Μια φίλη είπε "ξεκατουρήθηκα" κι αναρωτηθήκαμε αν της πέρασε. Είπε πως όχι, το αντίθετο, το νιώθει σε ακραίο βαθμό.

Φιλολογικά και γλωσσικά κοντρόλ φρικς μας στέλνουν εξηγήσεις για λέξεις

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: τι συνθέτει την λέξη, και τι σημαίνουν όσα την συνθέτουν;

Charity Exhibition of 5 best Ukrainian artists in Cyprus!

Ουκρανές καλλιτέχνιδες που είχαν ενεργή καριέρα πριν τον πόλεμο, παρουσιάζουν έργο τους στην Κύπρο για να στηρίξουν την αποκατάσταση της τραγωδίας.

La Traviata

H φημισμένη όπερα προβάλλεται από την Βασιλική Όπερα στο Θέατρο Ριάλτο, την Κυριακή 22 Μαϊου

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

Υποβολή αιτήσεων μεταξύ 9 του Μάη και 3 του Ιούνη. Ένας χορογραφικός θεσμός που κάθε χρόνο αποσκοπή στην δημιουργία ορατότητας και στον πειραματισμό νέων έργων σύγχρονης χορογραφίας!

EUROVISION: Οι πρώτες αντιδράσεις για τη νίκη της Ουκρανίας

Νίκη της Ουκρανίας ψες βράδυ στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον κι άλλοι το είδαν σωστό ηθικά, άλλοι δίκαιη μουσική νίκη, κι άλλοι μια διπλωματία ψεύτικου συναισθηματισμού.

Χαμένο άγαλμα του Νταλί αξίας 20 εκατομμυρίων εμφανίστηκε σε συλλογή

Το άγαλμα χρησίμευσε ως μοντέλο από το οποίο δημιουργήθηκαν δεκάδες μεταλλικά αντίγραφα του έργου, αλλά οι ειδικοί είχαν υποθέσει ότι το ίδιο είχε καταστραφεί.

“Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ”: Το αριστούργημα του Αντώνη Τσιπιανίτη με την Κατερίνα Διδασκάλου

Δέκα χρόνια τώρα, τα σημαντικά μηνύματα του έργου περνούν στους θεατές μέσα από το χιούμορ,  την συγκίνηση, ένα καταπληκτικό, βαθιά ανθρώπινο κείμενο και μια συγκλονιστική ερμηνεία.

«Το ταξίδι στο Μπάουντιφουλ»

Έργο βαθύτατα συγκινητικό και τρυφερό το «Ταξίδι στο Μπάουντιφουλ» αναδεικνύει την ανυπέρβλητη ανάγκη του ανθρώπου, που βαδίζει προς το τέλος της ζωής του, για επιστροφή στις «ρίζες» του. *Με τη φοβερή Δέσποινα Μπεμπεδέλη *Ριάλτο 19 του μήνα

Δημοφιλή

Τελευταία Νέα