Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10

CULTURE

ΜΙΤΟΣ – Κείμενα ημερολόγιου από τη Λάρα Paci

Ο Άχιμ έφυεν ξαφνικά τον περασμένον Οκτώβρη. Ο σύντροφος του, Μάριος, ετοίμασεν έναν αποχαιρετισμό ασυνήθιστον, αντάξιο του αγαπημένου του...

Συμπόσιο στην Ψυχανάλυση και το Σινεμά

Η Κυπριακή Εταιρία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας, το Lab for Animation Research του Τμήματος Καλών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και το Θέατρο Ριάλτο διοργανώνουν Συμπόσιο στην Ψυχανάλυση και το Σινεμά.

Κυπριακό sandwich με χαλούμι, από γυαλί

Ένα κυπριακό σάντουιτς με χαλούμι που μεταφέρει αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία ως τη σημερινή μας καθημερινότητα, έγινε γλυπτό!

Through the Looking Glass

Στις 31/03 την τελευταία μέρα του πρότζεκτ Through the Looking Glass (18:00-22:00), το The Island Club, θα εγκαινίασει την ατομική έκθεση του Pratchaya Phinthong με τίτλο Movement Is Medicine

Music and Poetry

In this remarkable concert, Miltos Logiades conducts the Cyprus Symphony Orchestra in two iconic works of high art poetry, set to music by renowned Greek composer Elias Andriopoulos.

Συμπόσιο στην Ψυχανάλυση και το Σινεμά

Κατά το τριήμερο 24-26 Μαρτίου 2022 στο κινηματοθέατρο Ριάλτο θα προβληθούν  4 ταινίες μεγάλου μήκους και 4 μικρού τις οποίες θα αναλύσουν πάνελ απαρτισμένα από ψυχαναλύτριες/τε

Μουσική και Ποίηση στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο

Σε αυτή την ξεχωριστή συναυλία, ο Μίλτος Λογιάδης διευθύνει τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου σε δύο εμβληματικά έργα μελοποιημένης ποίησης του καταξιωμένου Έλληνα συνθέτη Ηλία Ανδριόπουλου.

ΛΕΜΕΣΙΑ 2023 « We are Sports»

Με το μήνυμα «We are Sports» ο Δήμος Λεμεσού διοργανώνει για 23η χρονιά τα ΛΕΜΕΣΙΑ 2023.

«Τραγούδια μίας χρήσης» από τον Γιάννη Ταυλά

Συμμετέχουν οι Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος και Μαρία Τζόγια

Memoirs of a Miner

A dance-theatre performance inspired by Pantelis Varnava's book,

«Συγγνώμη»

Παιδιά «κανονικά», με «καλή παιδεία», με γονείς που γνοιάζονται για αυτά. Είναι έφηβοι που διαβάζουν για να μπουν στο πανεπιστήμιο, που σκέφτονται τι δουλειά θα κάνουν στο μέλλον.

Ποια προϊόντα της Κύπρου πάνε ολοταχώς να μπουν στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Έθιμα, πανηγύρια, Κυθρεώτικο κραμπί, λουκούμι Γεροσκήπου διεκδικούν θέση στον κατάλογο άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς

Ένας Μεταλλωρύχος Θυμάται

Μια χοροθεατρική παράσταση εμπνευσμένη από το βιβλίο του Παντελή Βαρνάβα

OPEN HOUSE Athens |2023 1&2 Απριλίου | Building futures together

ATHENS TODAY: Η μεγαλύτερη αρχιτεκτονική γιορτή της Αθήνας, το OPEN HOUSE Athens έρχεται 1&2 Απρίλη, μετά την τεραστία επιτυχία πέρυσι με τις καθιερωμένες δωρεάν αρχιτεκτονικές ξεναγήσεις σε 70 κτίρια & 2 διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας & Κηφισιά

Παρουσίαση μυθιστορήματος Χρίστου Χατζήπαπα «Καλύτερα να μην συναντίομασταν» στο ΤΕΠΑΚ

Οι εκδόσεις Γκοβόστη, η Ένωση Λογοτεχνών Κύπρου και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του μυθιστορήματος του Χρίστου Χατζήπαπα «Καλύτερα να μην συναντιόμασταν».

Δημοφιλή

Τελευταία Νέα