Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΚΥΠΡΟΣΣυνάντηση διευθύντριας Κεντρικών Φυλακών κι Αρχηγό Αστυνομίας πραγματοποιεί η Υπουργός Δικαιοσύνης

Συνάντηση διευθύντριας Κεντρικών Φυλακών κι Αρχηγό Αστυνομίας πραγματοποιεί η Υπουργός Δικαιοσύνης

Η Υπουργός Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου θα έχει κατ’ ιδία συνάντηση με τη διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους στη 1.30μμ στο Υπουργείο και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Στυλιανό Παπαθεοδώρου, είπε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου, Μαρία Τζιαμαλή.

Η Υπουργός, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την αποχώρησή της από το Προεδρικό Μέγαρο, ανέφερε ότι το θέμα θα τύχει «σωστού, σοβαρού χειρισμού».

«Όταν έχω όλη την πληροφόρηση και όλα τα γεγονότα ενώπιόν μου θα σας ενημερώσω», είπε η Υπουργός, ανακοινώνοντας ότι θα συναντήσει τους δύο αξιωματούχους σε λίγη ώρα.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, πρόσθεσε ότι «τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κρατώ πάντοτε ενήμερο για όλα τα σημαντικά θέματα».

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» της Παρασκευής αναφέρεται ότι υπάρχουν στοιχεία ότι ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας ήταν σε επικοινωνία με βαρυποινίτη, ζητώντας του βίντεο με προσωπικές στιγμές της κ. Αριστοτέλους. Η κ. Αριστοτέλους επιβεβαίωσε στον «Πολίτη» τις πληροφορίες και σε δηλώσεις είπε ότι έχει συγκεντρώσει στοιχεία και θα προβεί σε καταγγελία στη Νομική Υπηρεσία.

Limassol Today - Dsc08196

Η Νομική Υπηρεσία σε ανάρτησή της στο Twitter έγραψε ότι αναμένει την καταγγελία για να αποφασίσει για τον τρόπο χειρισμού του θέματος.

«Αναφερόμενη σε σημερινά δημοσιεύματα και δηλώσεις της Διευθύντριας των Φυλακών, η Νομική Υπηρεσία αναμένει να λάβει την επίσημη καταγγελία της, για να αποφασίσει για τον τρόπο χειρισμού του θέματος», ανέφερε η ανάρτηση της Νομικής Υπηρεσίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, είπε στο ΚΥΠΕ ότι «αναμένουμε την καταγγελία για να δούμε ακριβώς τι συμβαίνει. Δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε σε αυτή τη φάση, αν δεν γίνει καταγγελία». Πρόσθεσε ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων κατά της Αστυνομίας διερευνά κατά πόσο προκύπτουν ποινικά και πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ δεν υπάρχει άλλη εσωτερική διαδικασία.

Limassol Today - Dsc08094

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης