Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗJOURNALΠΑΡΑΞΕΝΑΓουρούνι σκότωσε χασάπη που προσπαθούσε να το σφάξει με μπαλτά

Γουρούνι σκότωσε χασάπη που προσπαθούσε να το σφάξει με μπαλτά

Νεκρός έπεσε ένας κρεοπώλης στο Χονκ-Κόνγκ, καθώς προσπαθούσε να σφάξει γουρούνι.

Ο κρεοπώλης, 61 ετών, οποίος εργαζόταν στο σφαγείο Sheung Shui στα βόρεια προάστια της πόλης, κοντά στα σύνορά της με την ηπειρωτική Κίνα, χτυπήθηκε από το μαχόμενο γουρούνι, είπε η αστυνομία στο CNN.

Ο χασάπης ήταν έτοιμος να σκοτώσει το γουρούνι -το οποίο είχε ήδη πυροβολήσει με ηλεκτρικό όπλο αναισθητοποίησης- όταν αυτό ανέκτησε τις αισθήσεις του και του επιτέθηκε.

Ένας συνάδελφος του βρήκε τον άνδρα αναίσθητο με τον μπαλτά στο χέρι και ένα τραύμα 40 εκατοστών από αυτό στο αριστερό του πόδι.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αρχές είπαν ότι τα αίτια του θανάτου δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

«Το Υπουργείο Εργασίας λυπάται για τον θάνατο του εργαζόμενου και εκφράζει τη βαθύτατη συμπαράστασή του στην οικογένειά του», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

«Θα ολοκληρώσουμε την έρευνα το συντομότερο δυνατό για να εντοπίσουμε την αιτία του δυστυχήματος, να διαπιστώσουμε την ευθύνη των υπαλλήλων και να προτείνουμε μέτρα βελτίωσης. Θα λάβουμε μέτρα σύμφωνα με το νόμο εάν υπάρξει οποιαδήποτε παραβίαση της νομοθεσίας για την ασφάλεια της εργασίας», δήλωσε εκπρόσωπος του τμήματος.

Το Τμήμα Τροφίμων και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της πόλης, το οποίο διαχειρίζεται τα σφαγεία ζώων, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του άνδρα σε δήλωσή του.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης