Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Diagwnismosfeb23 Ltbanner
Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗJOURNALΠΑΡΑΞΕΝΑΚρατικές αερογραμμές έβαλαν μέντιουμ να βρει γάτο

Κρατικές αερογραμμές έβαλαν μέντιουμ να βρει γάτο

Οι κρατικές αερογραμμές της Βολιβίας επιστράτευσαν ένα «μέντιουμ» για ζώα, προκειμένου να εντοπιστεί ένας γάτος που χάθηκε κατά τη διάρκεια ταξιδιού.

Ο Τίτο χάθηκε μυστηριωδώς από το κλουβί του, ενώ επρόκειτο να ταξιδέψει από την Ταρίχα προς τη Σάντα Κρουζ. Η BOA σταμάτησε την έρευνα έπειτα από μία εβδομάδα, δήλωσε στα βολιβιανά ΜΜΕ η κηδεμόνας του γάτου, Άντρεα Ιτούρε, αλλά συμφώνησε να καλύψει τα έξοδα της ίδιας, κατά τη διάρκεια της αναζήτησης του κατοικιδίου της.

Στο μεταξύ, επιστρατεύθηκε και ένα μέντιουμ που από την Λα Παζ «βοηθά» στην έρευνα. «Το μέντιουμ είπε ότι θα μπορούσε… να μιλήσει στον Τίτο για να ανακαλύψει πού βρίσκεται, εάν φοβάται, αν κρύβεται ή αν έχει συμβεί κάτι πιο σοβαρό», δήλωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Καταναλωτή, Χόρχε Σίλβα.

Limassol Today - Image 3
Ο Τίτο χάθηκε πριν από περίπου ένα μήνα


Το μέντιουμ είναι σε επικοινωνία με την Ιτούρε μέσω WhatsApp. Της έχει πει πως διαισθάνεται ότι ο γάτος είναι ακόμη ζωντανός. Όμως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ίχνος του ζώου, που χάθηκε πριν από περίπου ένα μήνα.

Στο μεταξύ, το σχόλιο έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα social media, αλλά και επικρίσεις τόσο για την BOA, όσο και γενικότερα για τις εταιρείες που έχουν κρατικοποιηθεί, όπως η συγκεκριμένη αεροπορική.

ΠηγήLIFO

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης