Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΆγριος ξυλοδαρμός αλλοδαπής μητέρας από τον σπιτονοικοκύρη της (βίντεο)

Άγριος ξυλοδαρμός αλλοδαπής μητέρας από τον σπιτονοικοκύρη της (βίντεο)

Άγριο ξυλοδαρμό από τον σπιτονοικοκύρη της δέχθηκε γυναίκα από το Ιράν στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών, με την ΚΙΣΑ να καταγγέλλει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που της επιτίθεται και ούτε το μοναδικό περιστατικό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν γείτονες, ο σπιτονοικοκύρης την τραβά από τα μαλλιά και την χτυπά με βάναυσο τρόπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει ενημερωθεί ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών. Έχει δοθεί ιατρικό έντυπο στη γυναίκα και αυτή τη στιγμή εξετάζεται στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Αναμένεται όταν τελειώσει τις εξετασεις να της ληφθεί κατάθεση.

Πρόκειται για γυναίκα από το Ιράν, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, η οποία ενοικιάζει νόμιμα το σπίτι. Η αντιπαράθεση των δύο είναι γνωστή στις Αρχές καθώς και οι δύο πλευρές είχαν μεταβεί στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών αναφέροντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Για την υπόθεση είναι ενήμερο και το Γραφείο Ευημερίας και είχε αναφερθεί στη γυναίκα ότι θα της παρασχεθεί άλλο σπίτι.

Μιλώντας στο AlphaNewsLive ο Εκτελεστικός Διευθυντής ΚΙΣΑ Δώρος Πολυκάρπου αναφέρει ότι της δημιουργεί συχνά προβλήματα ο σπιτονοικοκύρης, μάλιστα είχε μεταβεί και στο παρελθόν στο σπίτι και της πέταξε τα πράγματά της στο δρόμο.

Επισημαίνει επίσης ότι ενώ είχαν γίνει καταγγελίες δεν έγιναν δραστικές ενέργειες με αποτέλεσμα να πέσει θύμα ξυλοδαρμού. Σχολιάζει την ίδια ώρα ότι είναι πολυάριθμες οι αναφορές κακοποίησης που φτάνουν κοντά τους σε καθημερινή βάση και καλεί τους αρμόδιους να αναλάβουν ευθύνες.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης